Kendi kullandığım ve yeni bot aldığım için satmak istediğim ayakkabımdır. Senede 7-8 defa katıldığım hafif yürüyüşler ve 4 kamp dışında hiç kullanamadım. Her iki kullanımdan sonra temizleyip nefes alabilirliğini devam ettiren ve su geçirmezliği garantileyen sprey uyguladım. Dağ aktiviteleri, kar yürüyüşleri, ve uzun süreli faaliyetlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ayakkabıdır.Ayakkabıda tek parça deri kullanılmıştır. Bu sayede dikiş noktası içermediği için sürtünmeye karşı ekstra dayanıklıdır.Kullanılan 2,6 mm. kalınlığındaki deri su geçirmezdir.Taban yürüyüş sınıfı ayakkabılar için tasarlanmıştır ve yürüyüş konforu ile ayağa gerekli desteği verme arasındaki ideal dengeyi sağlar. Bu sayede uzun yürüyüşlerde ayağınıza gerekli desteği sağlar ve yürüyüş konforunuzu azaltmayarak daha az yorulmanızı sağlar.Vibram Bifida taban bozuk arazide en iyi tutuşu sağlar.Boreal Dry Line sistemi ayaklarınızın her koşulda kuru ve konforlu kalmasını sağlar.
Özellikleri :
Yüzey : 2.6 mm Split (yarma) deri
Memrane : Boreal dry-line (sympatex ürünü)
Taban : Vibram Bifida
Renk: Gris (koyu gri)
Numara: EU:44, UK:9.5, US:10.5
Made in Spain
fotografların bana ait olanlarını cep telefonu ile cektigimden pek net cikmadi, digerleri netten alınmadır.
Özellikleri :
Yüzey : 2.6 mm Split (yarma) deri
Memrane : Boreal dry-line (sympatex ürünü)
Taban : Vibram Bifida
Renk: Gris (koyu gri)
Numara: EU:44, UK:9.5, US:10.5
Made in Spain
fotografların bana ait olanlarını cep telefonu ile cektigimden pek net cikmadi, digerleri netten alınmadır.