Bu Defender hakkında bilgisi olan varmı???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,849

ali fatih

Kamp II
Yer
istanbul
Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır bir defender almak için çaba sarf ediyorum. nihayet biraz para yapabildim. Şimdi bir araç arıyorum.
Aşağıda resimlerini eklediğim Defender Maslak oto sanayide oto mekanik'in (hüseyin usta) yanında duruyor.
dış görünümü fena değil ama içi fena... detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar varmı??

fotoğraf.jpg

282540_10150263376418073_715718072_7619055_178729_n.jpg

281245_10150263375613073_715718072_7619036_7948837_n.jpg

Etiketler
Ynt: Bu Defender hakkında bilgisi olan varmı???

Merhaba ;

Yanılmıyorsam Garaj Bölümümüzde ya da Land Rover Defender bölümüzüde üzerinde konuşulan bir araç ..O bölümlere detaylı göz gezdirirseniz sanırım bulursunuz..Hüseyin Abi ne diyor ?? Ondan bir görüş aldınız mı ??

Cenk

ne yaacaksınız?
karpota boya mekanik komple girişecek misiniz? cillop gibi 0 araç yapma peşinde misiniz? yoksa çatlağı çarığı çürüğü olmasın biniym gidiym mi amaç?

yani ne bütçeniz var ne amaçla alıyorsunuz filan bunlar hep kıstas aslında alın ya da almayın denilebilmesi için size...

nordic1903' Alıntı:
Merhaba ;

Yanılmıyorsam Garaj Bölümümüzde ya da Land Rover Defender bölümüzüde üzerinde konuşulan bir araç ..O bölümlere detaylı göz gezdirirseniz sanırım bulursunuz..Hüseyin Abi ne diyor ?? Ondan bir görüş aldınız mı ??

Cenk

Hüseyin abi pek tutmadığını söyledi bugün bi kontrol ettiyorum Hüseyin abi ye onun tetkikleri üzerine kesinleştireceğiz alıp almamayı.

göktu' Alıntı:
ne yaacaksınız?
karpota boya mekanik komple girişecek misiniz? cillop gibi 0 araç yapma peşinde misiniz? yoksa çatlağı çarığı çürüğü olmasın biniym gidiym mi amaç?

yani ne bütçeniz var ne amaçla alıyorsunuz filan bunlar hep kıstas aslında alın ya da almayın denilebilmesi için size...

Yok biniyim gideyim değilde daha çok cillop gibi bir araç yapma peşindeyim.
ama bu kısa zamanda olmayacak malum para durumları

Merhaba,

Ben Defender ararken bu aracı sahibinden de bulmuş ve aramıştım sahibini. İlan yeri Fatih görünüyordu ama aracın ikitelli taraflarında ( yanılıyor olabilirim ama o taraflarda idi ) olduğu söylenmişti, kendi aracımı bulup satın almış bu araca bakmaya gitmemiştim. 1987 askeriye çıkması 2.5 düz dizel diye hatırlıyorum ben.

İlanı halen duruyormu bilmiyorum, kaporta boya ve iç döşemelirinin sıfır olduğu söylenmişti. İlan fotolarında da çok sade ve elden geçmiş görünüyordu ( camlarda film yoktu ilan fotolarında ). Sonra ilanda vinçli ve vinçsiz olarak iki ayrı fiyat verilmişti en son: 3-4 ay önce.

Oto Mekanik'ten muayene sonuçları çıkar mutlaka.

ali fatih' Alıntı:
Yok biniyim gideyim değilde daha çok cillop gibi bir araç yapma peşindeyim.
ama bu kısa zamanda olmayacak malum para durumları

Cillop gibi bi aracın yolu MKE Hurdasan'dan geçer..Ama maddi açıdan sıkıntılı bir süreçtir..

Bütçenizi bilmiyorum ama cillop'a yakın bazı araçlar satılık olduğunu gördüm..Bence al-sat sitelerine bir daha bakın..Ben 9 aylık bir sürede 12 araca bakmıştım ;D Ama değdi doğrusu..Aracımdan çok memnunum..

nordic1903' Alıntı:
Cillop gibi bi aracın yolu MKE Hurdasan'dan geçer..Ama maddi açıdan sıkıntılı bir süreçtir..

Bütçenizi bilmiyorum ama cillop'a yakın bazı araçlar satılık olduğunu gördüm..Bence al-sat sitelerine bir daha bakın..Ben 9 aylık bir sürede 12 araca bakmıştım ;D Ama değdi doğrusu..Aracımdan çok memnunum..

Hurdasan'dan geçer ama dediğiniz gibi sıkıntılı bir süreç olacağını tahmin ettim bende. bende 1-1,5 aydır bakıyorum ama alakasız abartılı fiyatlar var. ben bütçeyi maddi olarak değil zaman olarak ayarlama peşindeyim yani arabada yapılacak herşeyin zamanla yavaş yavaş yapacağım biraz uzun olacak ama. Tabi bu arada arabanın bu akşam çıkacak muayene sonuçlarına göre ya bakmaya devam edicem yada toplamaya

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

Ben Defender ararken bu aracı sahibinden de bulmuş ve aramıştım sahibini. İlan yeri Fatih görünüyordu ama aracın ikitelli taraflarında ( yanılıyor olabilirim ama o taraflarda idi ) olduğu söylenmişti, kendi aracımı bulup satın almış bu araca bakmaya gitmemiştim. 1987 askeriye çıkması 2.5 düz dizel diye hatırlıyorum ben.

İlanı halen duruyormu bilmiyorum, kaporta boya ve iç döşemelirinin sıfır olduğu söylenmişti. İlan fotolarında da çok sade ve elden geçmiş görünüyordu ( camlarda film yoktu ilan fotolarında ). Sonra ilanda vinçli ve vinçsiz olarak iki ayrı fiyat verilmişti en son: 3-4 ay önce.

Oto Mekanik'ten muayene sonuçları çıkar mutlaka.

işte bende onu bekliyorum bakalım ne olacak

ali fatih' Alıntı:
Hurdasan'dan geçer ama dediğiniz gibi sıkıntılı bir süreç olacağını tahmin ettim bende. bende 1-1,5 aydır bakıyorum ama alakasız abartılı fiyatlar var. ben bütçeyi maddi olarak değil zaman olarak ayarlama peşindeyim yani arabada yapılacak herşeyin zamanla yavaş yavaş yapacağım biraz uzun olacak ama. Tabi bu arada arabanın bu akşam çıkacak muayene sonuçlarına göre ya bakmaya devam edicem yada toplamaya

Nacizane tavsiyem ; Toplanmışlardan bakın ya da baktırın..Bu sitede yeni değilsiniz ve en az benim kadar bilirsiniz nerelere bakacağınızı ..Tipik şeyler işte ..Motor ,Diferansiyel , Kaporta ...Ben de bazı şeyleri zamana yaydım..Ama inanın toplasaydım 50 000 lik olurdum ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR