Casio Saatler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,639

Etiketler
Ynt: Casio Saatler

selam altimetre pusula barometre hersey olan bir saat istiyorum pilini kendi dolduran fiyat önemli degil bir kere alıp ömür boyu kullanmak istiyorum darbelere dayanıklı elimde cekiçle bir yere vurdugumda dayanacak kadar ne tavsiye edersiniz çünkü cok model var kafam karısıyor bide resimdeki saati mi desem cihazımı desem bilmiyorum ebay den yeni aldım denemek icin bununla ilgili bilginiz varmı acaba kolay gelsin iyi günler

hayırlı olsun cihazınız veya saatınız çok güzel duruyor
mahsuru yoksa ebayda kaça aldınız bunu ?

Heeee o saatten bende istiyorum....
Resimdeki cihazı ilk defa gördüm bu arada.

BU modellerde bicogunda karşılaştığım ekran arızası yapıyor rakamları eksik gösteri yor kullanmadan da olabilri ama iki üç tane gördüm.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
BU modellerde bicogunda karşılaştığım ekran arızası yapıyor rakamları eksik gösteri yor kullanmadan da olabilri ama iki üç tane gördüm.
belki gelmicek ama ben genede yeşil kordonlu saati bekliyorum.saygılar özhan bey.

Orta okuldan beri (yaklaşık 20 yıl )casio data bank saat kullanıyorum.
İlk kullandıgım casio saat 60 hafızalı olanlardan.
En son 10 sene önce casio 150 data bank saat modeli aldım.Yegenlerimle sık sık şakalaştıgım icin saatin pim yuvası genişledi sık sık cıkıyordu, en sonunda kırıldı pim yuvasının oldugu köşe yapıştırdım hala kullanıyorum.

Ama burdaki saatleri görünce alasım geldi.Databank, ve casio protrek PRG 500Y-1DR özelliklerini barındıran bi saat bulsam hemen almak isterim.

arkadaşlar. Casio swg 100 saatime nato kordon takmayı düşünüyorum. Ama kordon mekanizması biraz karışık olduğundan takılabilirmi bilmem. Özelllikle bu tarz kordon kullanan veya bu saatten anlayan saatcilerden mesaj bekliyorum. Kordon henüz almadım. Netten alacağım. Teşekkürler