Selamlar,
2003 Renegade için Amerika'dan Valley marka çeki demiri getirttim. Fakat ruhsata işlenmesi için E belgesi istiyorlar. Sanırım bu belge Avrupa Birliği normlarına uygunluk belgesi gibi birşey. Bu parça amerikan yapımı olduğu için kutu içinden böyle bir belge çıkmadı.
Bu şartlarda çeki demirinin projesi çizilemiyor.
Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum...
Teşekkürler
doğru demiş kim demişse e belgelli olması lazım ceki demirnin ruhsata işletmek için eğer ruhsata işletecekseniz yapacak bişe yok e belgeli ceki demiri alaçaksınız proje çizdirip işleteceksiniz yada kaçak takıp ceza yiyeceksiniz karar sizin
Valley Industries ' e mail attım ama pek umurlarında olmadı sanırım. Çeki demiri Amerika'da üretildiği için AB standartlarına uyduğuna dair bir belge yok. Avrupa'da herhangi ibr ülkede üretilmiş olsaydı o zaman mecbur e belgesi olurmus.
Benim derdim foruma üye olan bu marka çeki demiri olan kullanıcılar bu sorunu nasıl çözdü onu öğrenmek?
valla ne yapın edin izmir'de özdemir römork adı altında faaliyet gösteren ve yetkilisinin adının Engin olduğunu bildiğim firmanın eline düşmeyin. ne demek istediğimi anlamışsınızdır.