Ynt: Cj alımı yardım..
Arkadaşım merhaba,
Sonuçta neye karar verdiniz bilemiyorum.Ayrıca bir arazi aracından tam olarak ne bekliyorsunuz yada sizin için arazi kavramı ne ifade ediyor onu da bilemiyorum.Sadece buradaki araçlar için fikrimi söylemek istiyorum;
İlk belirttiğiniz 1965 model araba çok karışık geldi bana.Model 1965, göğüs etiketi yine erken dönem yani Kaiser dönemi CJ5 göğüs etiketi.Bu durumda ruhsattaki motor ve şase numaraları bu etikettekiyle aynı olmalıdır.Öte yandan kupa tamamen 1978 ve yukarısı görülüyor.Onunda kapı boşluğu kesilip "U" kapıya dönüştürülmüş.Panjurun ön kısmına baktığımızda yine AMC dönemi uygulamaya giren ve direksiyon kutusunun bir ayağının da bağlandığı kalın sac şase üzerinde görülüyor.Motor nedir? Şanzuman nedir? ön-arka diferansiyeller nedir? tam olarak şase nedir ? bunları buradan söylemek mümkün deyil.Ancak açık olan şu ki 1965 model bir arabanın ruhsatı ve 1978 ve yukarısı bir araba harmanlanmış.Tabii sizin miğdeniz bu tarz bir arabayı nekadar kaldırır onu bilemem.
Diğer ikisi en azından evrak bazında daha temiz göründü.Tabii araçları yakından görmeden birşey söylemek mümkün deyil.
Bir diğer konuda burada bir diğer arkadaşımın 1974 öncesi yani Willys - Kaiser dönemi araçlara ilişkin görüşü ki buna katılmam mümkün deyil.
Bir defa Cj 5 ler kendisinin belirttiği gibi 1974 deyil 1971 den itibaren üretimde.( 6 silindir ve V8 olanlar.Sanırım kendisi bunları kastetmiş olmalı.) Bu döneme yani 1971-1974 dönemine ilişkin Renegade ve Golden Eagle jeepleri bolca görürsünüz.
Bir diğer konu da Willys - Kaiser dönemi jeeplerin güvenilirliği,arazideki performansları,parçalarının ucuz ve bolluğu,onarımlarının kolaylığı ,basit ve sade yapılarının getirdiği uzun vadede çok büyük avantajlar sunar.Herkes kendi aracını över diye bir laf vardır.Bakın benim tam 37 yıldır vazgeçemediğim 1962 Willys CJ5 im ve 9 yıldır kullandığım 1980 CJ 5 im var.Arazide bilinmeyene yolculuk edeceğim zaman asla Willys ten inip diğerine binmiyorum.
O arkadaşıma Hard top konusunda da katılamıyorum,çünki taa 1950 lerden beri ( belki 1940 lara da dayanıyor olabilir) hem Willys-Kaiser dönemi ve hemde 1971 ve sonrası AMC dönemi CJ 5 lerin orijinal hard topları mevcut.Benim 1980 CJ5 orijinal hard toplu.Aynı hard top 1950 li modellerde de mevcuttu.Genellikle Ramsey,Koenig yada Newgren yapımıdırlar.
Bugün Türkiye'de sorun bu araçların 1971 öncesi veya sonrası olduğunda deyil, asıl sorun hem evrak ve hemde mekanik ve kaporta olarak orijinal ve temiz,güvenilir araba bulmaktadır.