CJ Far

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Buggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,432

Buggy

DemirBeygir
Yer
İzmir - Aliağa - Çaltıdere
Web
www.vosvos.net
Aracımdaki farlar 180mm çapında, parksız, H4 ampul yuvalı FARBA (cam üzerinde 379-852 rakamları var) marka.
Farba firmasını aradım, üretimi sonlandırmışlar. Online far satışı yapan yerler numaralardan birşey çıkaramdı. Kimi tofaş, kimi renault 12 farı olur dedi. Farba bayilerinin listelerinde Farba 10350D Universal atom tipi h4 ampullü far var ama fotoğrafı yok. Aradıklarım da ölçü verme zahmetinde bulunmadı.
Yakın zamanda far satın alan, beni yönlendirebilecek kimse var mı?

Farlar ebaydan aldığım aşağıdaki fotoğraflarla birebir aynı.

Image1.jpg

Etiketler
Ynt: CJ Far

bu bosch farları cj 5 de kullandım mükemmel farlar. ama su an bende bulamıyorum farba hiç bir işe yaramıyo :(

Buggy' Alıntı:
Farba olması şart değil, özellikleri uysun yeter. Bosch diye de aradım, yok. Ebayda çok ucuza var ama minimum kargo 70 USD.

siz ampul takılan tip mi arıyosunuz yoksa kendinden ampullumu ???

ben aracımda dala marka yeni nesil düz camlı bir far kullandım kendinden mavi angel var içinde garaj bölümünde restorasyon aşamasında görebilirsiniz ebatı cj far taslarına tam olmakda

Resim 012.jpg

Resim 013.jpg

Resim 054.jpg

evedilaz' Alıntı:
ben aracımda dala marka yeni nesil düz camlı bir far kullandım kendinden mavi angel var içinde garaj bölümünde restorasyon aşamasında görebilirsiniz ebatı cj far taslarına tam olmakda
Merhaba bu farı nereden temin ettiniz? içerisi yine H4 mü acaba?

Farba artık yok.Belki önceki dönemlerden elinde kalmış olan satıcılarda bulunabilir.
Ben AYFAR olarak bulup değiştirmiştim.FORD kamyonların farı olarak bir araştırın.

Buggy' Alıntı:
Ayfar firmasının Murat 124 için yaptığı far 167mm, Renault12 TS için yaptığı far 172mm çapındaymış. Krom ring içine tam oturmayacağını düşünüyorum. Araştırmaya devam.....

Anladım.Kesin olarak söylemiyorum sadece fikir wermek amaçlı yardımı olmaya çalışıyorum.Birde
dodge s100 1986 modellerinkine bakın derim onlarda yaklaşık olabilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR