CJ7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,969

Etiketler
model

Ynt: CJ7

Muhaaa... body'i kadar mahsun ve tövbekar tipli ol senide koyarım... şaka bi yana torpido konusunda daha işin bitmedi torun ;D ...

navaraextreme' Alıntı:
Orkun abi senin cj de okadar çalıştım bi body i koymussun beni koymamışsın ...

tamam canım torpidoyu katlettim kabul ediyorum makasıda kaynattım onuda kabul ediyorum e okadarcık olur karın tokluğuna çalıştırıyosun abi napalım gecenin 2 sinde 3 ünde okadar oluyor ... Bakalım scout toplanırken napıcan senide görücez orkun abi ..

orkun'cum hayırlı uğurlu olsun macera çok güzel sonuçlanmış maşallah.Allah kazasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..sıra bize geldi heralde..

Teşekkür ederim ;D
Allah kimseye kaza bela vermesin.

hayırlı uğurlu olsun.. çok vahşi duruyor.. hiç bir LR de göremeyeceğimiz ayrı bir karizması olmuş .. bu arada video gözükmüyor.

youtube kapalı bu aralar yinee.... aman Forum Admin duymasın çok kızar marka düşmanlığına ;D

Faruk ;Orkunun yaratık sadece asfaltta gidiyormuş.Anlıycan show arabası yapmış... : ;D ;D ;D

yaa sormayın, ben bunu asfaltta Bagdat Caddesinde kullanıcam, o yüzden yükselttik ve "dişli" lastik taktık.
Arazi için XJ alıp kullanayım diyorum, hem klimalı felan, hemde bardaklıkta var zaten...meyve suyumu alır peşinizden gelirim ;D

Bugun distributoru değiştirince yüksek devirlere çıktı en az 4000 devir çevirdi makine ;D

ne kükredi ama ;D