ali günpay insanlar ufukları kadar ilerler Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.storperde.com 3 May 2008 #17 Ynt: CJ7 orkun hayırlı uğurlu kazasız belasız iyi günlerde kullan tam anlamıyla 4x4 4 4 lük makina olmuş
Ynt: CJ7 orkun hayırlı uğurlu kazasız belasız iyi günlerde kullan tam anlamıyla 4x4 4 4 lük makina olmuş
N navaraextreme Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 5 Yer ADANA 3 May 2008 #18 Ynt: CJ7 Orkun abi senin cj de okadar çalıştım bi body i koymussun beni koymamışsın ...
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 4 May 2008 #19 Ynt: CJ7 Muhaaa... body'i kadar mahsun ve tövbekar tipli ol senide koyarım... şaka bi yana torpido konusunda daha işin bitmedi torun ;D ... navaraextreme' Alıntı: Orkun abi senin cj de okadar çalıştım bi body i koymussun beni koymamışsın ... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: CJ7 Muhaaa... body'i kadar mahsun ve tövbekar tipli ol senide koyarım... şaka bi yana torpido konusunda daha işin bitmedi torun ;D ... navaraextreme' Alıntı: Orkun abi senin cj de okadar çalıştım bi body i koymussun beni koymamışsın ... Genişletmek için tıkla ...
N navaraextreme Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 5 Yer ADANA 4 May 2008 #20 Ynt: CJ7 tamam canım torpidoyu katlettim kabul ediyorum makasıda kaynattım onuda kabul ediyorum e okadarcık olur karın tokluğuna çalıştırıyosun abi napalım gecenin 2 sinde 3 ünde okadar oluyor ... Bakalım scout toplanırken napıcan senide görücez orkun abi ..
Ynt: CJ7 tamam canım torpidoyu katlettim kabul ediyorum makasıda kaynattım onuda kabul ediyorum e okadarcık olur karın tokluğuna çalıştırıyosun abi napalım gecenin 2 sinde 3 ünde okadar oluyor ... Bakalım scout toplanırken napıcan senide görücez orkun abi ..
U ugur61 Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 12 May 2008 #21 Ynt: CJ7 orkun'cum hayırlı uğurlu olsun macera çok güzel sonuçlanmış maşallah.Allah kazasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..sıra bize geldi heralde..
Ynt: CJ7 orkun'cum hayırlı uğurlu olsun macera çok güzel sonuçlanmış maşallah.Allah kazasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..sıra bize geldi heralde..
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 12 May 2008 #22 Ynt: CJ7 Teşekkür ederim ;D Allah kimseye kaza bela vermesin.
jeep Zirve Mesajlar 5,250 Tepkime Puanı 36 Yaş 51 Yer Gaziantep Web www.gandoff.org 12 May 2008 #23 Ynt: CJ7 hayırlı uğurlu olsun.. çok vahşi duruyor.. hiç bir LR de göremeyeceğimiz ayrı bir karizması olmuş .. bu arada video gözükmüyor.
Ynt: CJ7 hayırlı uğurlu olsun.. çok vahşi duruyor.. hiç bir LR de göremeyeceğimiz ayrı bir karizması olmuş .. bu arada video gözükmüyor.
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 12 May 2008 #24 Ynt: CJ7 youtube kapalı bu aralar yinee.... aman Forum Admin duymasın çok kızar marka düşmanlığına ;D
Ynt: CJ7 youtube kapalı bu aralar yinee.... aman Forum Admin duymasın çok kızar marka düşmanlığına ;D
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 19 May 2008 #25 Ynt: CJ7 Orkunum nerelerdesin yaww..EE hadi artık çıkaralım senin makinayıda pistlere be dostum...
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 19 May 2008 #26 Ynt: CJ7 Faruk ;Orkunun yaratık sadece asfaltta gidiyormuş.Anlıycan show arabası yapmış... : ;D ;D ;D
Ynt: CJ7 Faruk ;Orkunun yaratık sadece asfaltta gidiyormuş.Anlıycan show arabası yapmış... : ;D ;D ;D
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 19 May 2008 #27 Ynt: CJ7 yaa sormayın, ben bunu asfaltta Bagdat Caddesinde kullanıcam, o yüzden yükselttik ve "dişli" lastik taktık. Arazi için XJ alıp kullanayım diyorum, hem klimalı felan, hemde bardaklıkta var zaten...meyve suyumu alır peşinizden gelirim ;D
Ynt: CJ7 yaa sormayın, ben bunu asfaltta Bagdat Caddesinde kullanıcam, o yüzden yükselttik ve "dişli" lastik taktık. Arazi için XJ alıp kullanayım diyorum, hem klimalı felan, hemde bardaklıkta var zaten...meyve suyumu alır peşinizden gelirim ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 19 May 2008 #28 Ynt: CJ7 Ormanların kralı kükredi
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 19 May 2008 #29 Ynt: CJ7 Bugun distributoru değiştirince yüksek devirlere çıktı en az 4000 devir çevirdi makine ;D ne kükredi ama ;D
Ynt: CJ7 Bugun distributoru değiştirince yüksek devirlere çıktı en az 4000 devir çevirdi makine ;D ne kükredi ama ;D
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 28 May 2008 #30 Ynt: CJ7 yuysal' Alıntı: Faruk ;Orkunun yaratık sadece asfaltta gidiyormuş.Anlıycan show arabası yapmış... : ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Deme yaww bende acep Orkun neyi bekliyor niye arazide görüşemedik hala diye düşünüyordum..
Ynt: CJ7 yuysal' Alıntı: Faruk ;Orkunun yaratık sadece asfaltta gidiyormuş.Anlıycan show arabası yapmış... : ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Deme yaww bende acep Orkun neyi bekliyor niye arazide görüşemedik hala diye düşünüyordum..
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 28 May 2008 #31 Ynt: CJ7 Jeep34' Alıntı: Ormanların kralı kükredi Genişletmek için tıkla ... Lakin ufak bir sorun var galiba..kral ormana girmeye çekiniyormu ne ??? ;D ;D
Ynt: CJ7 Jeep34' Alıntı: Ormanların kralı kükredi Genişletmek için tıkla ... Lakin ufak bir sorun var galiba..kral ormana girmeye çekiniyormu ne ??? ;D ;D
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 28 May 2008 #32 Ynt: CJ7 Maymunlardan böceklerden falan çekiniyor herhalde.