o iş için benim pratik bir yolum var. maksimum kapanma için, zemine iki noktadan zincirle bağlayıp kriko ile diferansiyelden kaldırmak. ilk başta bunu yapmadım, şaft o kadar esnemişki yukarı şasiye çarparak dağıldı.
Benim yapabileceğim tek yol var bir lastikten forklifte vurmak böylece, açık olan taraftan limitörün boyunu hesaplayabilirim.
Fatihcim darısı başına..gelişmelerden haberdar et...
bence cj8 olsaydı guzel olurdu abilerim cunku amerikada hep rock crawling kaya tırmanıcısı için cj8 si genellik seciyorlar encok ozellik motor ve amtisör birde jase ve işçilik önemli ben olsaydım cj8 ön camurlukları alırdım birde ön vinç atardım yerden yukseklik 1. 70 olabilir cok seyler var ama anlatacaklarım ama bitmez ben insallah allah nasip ederse bir tane cj8 veya cj5 almayı düşünüyorum biraz dökuk olması lazım neyse herkese iyi gunler cj7 de guzel olmuş kib
cj8 türkiye şartlarında 7 kadar mantıklı değil 5 çok dar tam çamur için ama çok sıkışık. 8 çok uzun kaya için uygun fakat yurt dışında gördüğünüz 6 ve 8 lerin yüde sekseninde farklı difransiyeller kullanılıyor o difransiyellerin şaft açılarını uydura bilmek için 6 yada 8 tercih ediyorlar .
nitekim türkiye arazi şartlarını ve bizim offrpad ve kamp anlayışımızı düşününce 7 en iyi tercih
1.70
yerden şase yükseliğimi ? benim şasem 93cm'de şu anda 44inch lastik çok rahat sığacak durumda, gerekirse biraz fender trimming ve 2' bodyliftle çokçok rahar 44'ler sığar...
Kapı eşiğim 1.10'da normal veya anormal insan binemez durumda... çözüm arıyoruz
Tavan yüksekliğim (KC'lerle) 2.45 civarı....
1.70 hiçbirine uymadı
jose andrio silva' Alıntı:
bence cj8 olsaydı guzel olurdu abilerim cunku amerikada hep rock crawling kaya tırmanıcısı için cj8 si genellik seciyorlar encok ozellik motor ve amtisör birde jase ve işçilik önemli ben olsaydım cj8 ön camurlukları alırdım birde ön vinç atardım yerden yukseklik 1. 70 olabilir cok seyler var ama anlatacaklarım ama bitmez ben insallah allah nasip ederse bir tane cj8 veya cj5 almayı düşünüyorum biraz dökuk olması lazım neyse herkese iyi gunler cj7 de guzel olmuş kib
1.70
yerden şase yükseliğimi ? benim şasem 93cm'de şu anda 44inch lastik çok rahat sığacak durumda, gerekirse biraz fender trimming ve 2' bodyliftle çokçok rahar 44'ler sığar...
Kapı eşiğim 1.10'da normal veya anormal insan binemez durumda... çözüm arıyoruz
çok yüksel jeepler için ve karavanlar için tasarlanmış merdivenler var. Yaylı açıyorsun binip içerden mandallı cj el freni gibi kapatıyorsun.arazide de başını ağrıtmıyor. Resmini bulabilirsem koyarım.
çok yüksel jeepler için ve karavanlar için tasarlanmış merdivenler var. Yaylı açıyorsun binip içerden mandallı cj el freni gibi kapatıyorsun.arazide de başını ağrıtmıyor. Resmini bulabilirsem koyarım.