defender disk difransiyel komple

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercan süzer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,627

ercan süzer

Kamp III
Yer
zonguldak
Defender için arka difransiyel komple...Diskleri kaliberleri fren boruları üzerindedir .Bakım ve revizyonları yapılmıştır Balataları takıldıkdan ve montajı yapıldıkdan sonra problemsiz kullanılabilir.. Yağ koymayı unutmayın..1250 TL

HPIM2289.jpg

HPIM2289.jpg

Etiketler

Ynt: defender disk difransiyel komple

ercan süzer' Alıntı:
Defender için arka difransiyel komple...Diskleri kaliberleri fren boruları üzerindedir .Bakım ve revizyonları yapılmıştır Balataları takıldıkdan ve montajı yapıldıkdan sonra problemsiz kullanılabilir.. Yağ koymayı unutmayın..1250 TL
ait olduğu aracın model yılını,bulunduğunuz İL'i , biliyorsanız setin akslarının orjinal olup olmadığınıda yazarsanız daha iyi fikir verebilir.
iyi satışlar diliyorum.

93 model Sağlık Bakanlığına ait 110 Ambulansdan çıkma araç 23000 km. de idi Tamamen orijinal aks ve mahrutilerde hiç boşluk yok garantili...Ankara'dan kargo ile gönderilebilir..

Merhaba,
Malzeme hala mevcutmudur,birde 1987 model 110 aracıma takmak istiyorum,mevcut olan kampana fren acaba ekstra bir tadilat gerekirmi örn.el fren mekanizmaları
teşekkürler

Aracınızın el fren mekanizması arazi şanjmanında olduğu için problem çıkarmaz ..Herhangi bir modifikasyona da gerek yok..Ankarada iseniz montajınıda biz yapabiliriz...

Merhaba,
Vermiş olduğunuz telefon no kullanılmıyor diye bir cevap veriyor,bugün muharrem bey ile görüştüm bir spacer kargo su ile ilgili bu arada arkadaşınız olduğunu ve numaranızın kullanılmadığını söyledi ulaşabileceğim bir numaranız olursa daha detaylı görüşme için sizi arayabilirim,benim telefonum 05333082344 Turgay
İyi akşamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR