Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmettufan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,090

Ynt: Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum

vinç tamponu isterseniz offroad boru tampon yapan bi ustam var sizede yaptırabilirim kendi aracımdaki tamponun fotografını atabilirim iyi çalışmalar

fdd mümkünse sizin tamponunuzun resmini koyup bir de fiyatını yazabilirmisiniz? Bizde bilgilenmiş olalım aradan....

tanponun foto sunu atarsanız iyiolur ne kadara yapıyo nerde bu usta istanbuldamı düz tanponda yapıyomu ilginize teşekkürler

Merhaba
Bizde defenderler için özel üretim tampon ve tavan bagajı yapmaktayız iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışırız teşekkürler
0 551 218 07 74
Fikret ARI

12000 lb sıfır vinç uzaktan kumandalı 2 yıl garantili ve boru tampon 1500 tl. 0543 216 79 32 Numan Yıldırım.

08numan08' Alıntı:
12000 lb sıfır vinç uzaktan kumandalı 2 yıl garantili ve boru tampon 1500 tl. 0543 216 79 32 Numan Yıldırım.

iyi fiyat, güzel kombinasyon... cebe de hoş geliyor aslında.. Bir de fotoğrafı olaydı...

Demirtampon.com adlı sitemizde yaptığımız işlerin resimleri mevcut fikir edinmenizde yardımcı olur.

numan bey 1500 lira vinc dahil diosunuz.geand cherokee zj icin 1500lira diosunuz.arada bu kadar ucurum olmasi normal mi ? bide zj icin demir tamponun o far koruma yeri (boru olan yerler olmayacak) olmadan da yaparsaniz fiyatta nasil bir indirim olur ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

vinc im var sadece boru tampon icin fiyat nedir ?

oguzhan3434' Alıntı:
vinc im var sadece boru tampon icin fiyat nedir ?

sadece boru tampon 700 tl

göktu' Alıntı:
tamponun fotosu var mı acaba? uygulanmış halini görebilme şansımız veya?
isteğe göre yapıyoruz abi. boru tamponun Ford ranger için yaptığımız resimleri var . demirtampon.com da var resimleri.