çalışmalara devam...
araın vidalı ve civatalı tüm levhalarını söktüm. ne güzel pırıl pırıl yeşil çıkıyor o plakalar. kazıma zımparalama taşlama vs vs yapıyorum şuan. sonrasında tüm taban bitüselfle kaplanmış olacak. sağ ön koltuğun altındaki boş kısma strafor koymayı düşünüyorum bi işe yarar mı bilmiyorum ama... bir de koltukların altındaki sacla çok ince oraya alimunyum olmasa da sac kestirip mukavemetini arttırmayı planlıyorum. o araya da biraz daha strafor koyabilirim belki.
zaten koçtaşta da çatı malzemelerinin arasında zor buldum abi forumda birçok kişi bitüself ile yapmış yalıtımı. çok faydasını gördüklerini yazmışlar inşallah doğrudur yanıltmazlar bizi. sesi %60 kestiğini söylüyorlar uygulama her yere yapıldığı takdirde. yani yarıdan fazlası gidiyormuş. yapmakla yapmamak arasında kararsız kaldım başta ama mana ile aracın içini incik cincik temizliyorum. zemin döşemesi öncesi guzel bir hazırlık olacak.
cok güzel gidiyor bu malzememe kendınden yapışkanlımıdır tavanda farklı bi malzeme kullandım, bende kapılar ve taban için düşünüyorum malzemenın toplam kalınlıgın nedır koctraşın interent sıtesınde bulamadım, uzerıne sadece pvs kaplama yapılarak kullanıla bilecek bir malzememıdır.
cok güzel gidiyor bu malzememe kendınden yapışkanlımıdır tavanda farklı bi malzeme kullandım, bende kapılar ve taban için düşünüyorum malzemenın toplam kalınlıgın nedır koctraşın interent sıtesınde bulamadım, uzerıne sadece pvs kaplama yapılarak kullanıla bilecek bir malzememıdır.
malzeme kendinden yapışkanlı. yanlış kabul etmiyor geri sökemiyorsunuz. 5-6 mm toplam kalınlığı var. zaten binek araçlarda da bu malzemeye yakın birşey kullanıyorlar. eğer iç taraftan çamurluğun üzerindeki döşemeyi kaldırırsanız ufak bir parça görürsünüz ses yalıtımı için konmuş. bagajda da olur. döşemenin altında. araçla aynı renge boyanır. henuz bir işe yarayacak mı bilmiyorum ama sonuçta aracın iç döşemesini yapmadan güzel bir hazırlık olacak.
faturasız derken? bu flanş orjinal parça. nasıl gönderdiler ise öyle taktım. fatura derken fatura kesmekten bahsetmiyoruz değil mi biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız üstad
spacerlar fren merkezleri, difransiyel yağı vs vs herşeyi taktım dün fren hidroliğini tamamladım havasını aldım heyecanla 1.5 ay sonra defenderımla çamura girmek için heyecanla marşa bastım ama marş basmadım. ses geliyor dönüyor ama marş kavramıyor