Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NEHİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,338
Ynt: Denizli Merkez Altındere Köyü Yürüyüşü ( 07 Şubat 2010)

drares' Alıntı:
Güzel bir gezi yapmışsınız, sucuk kokukları buraya kadar geldi :D :D :D
Altındere köyü Denizli'nin ne tarafına düşüyor?

Teşekkürler Haşmet bey... Sucuk kokularını çevreye yaymamak için (özellikle yaban hayvanlarına :D) hemen mideye indirmiştik ogün, ama sizin oraya kadar gelmiş.... Altındere köyü Denizli Merkeze 10 km uzaklıkta, Göveçlik Beldesi'nden sonra gelen bir köy... Denizli'yi biliyorsunuz sanırım ?

Etiketler

Asiye hanım, ben Denizli'liyim, ama 1983 yılından beri dışardayım. Bu nedenle etrafı artık unutuyorum. Göveçlik beldesi bizim çocukluğumuzda bisikletlerle gezmeye gittiğimiz bir yerdi ama kayıtlardan silinmeye başlamış sanırım...

NEHİR' Alıntı:
Evet Fatma çok eğlenceli olduğu kesin, bol kahkahalı bir gündü.. Denizli'de yaşamıyorsun sanırım...
2 yıldır izmirdeyim..çok sık gelemiyorum ...inşallah yaz vakti etkinliklere katılmak kısmet olur..

drares' Alıntı:
Asiye hanım, ben Denizli'liyim, ama 1983 yılından beri dışardayım. Bu nedenle etrafı artık unutuyorum. Göveçlik beldesi bizim çocukluğumuzda bisikletlerle gezmeye gittiğimiz bir yerdi ama kayıtlardan silinmeye başlamış sanırım...

Göveçlik çok güzel ve şirin bir belde, büyük bir at çiftliği var hatta, gidemedim henüz o başka konu.. :smiley: ama Denizli'de görülecek ve gezilecek çok güzel yerleri ben de yeni yeni keşfediyorum :smiley: Denizli'ye geldiğinizde mutlaka bekleriz keşif gezilerimize, görüşmek üzere..

fatma_demirel' Alıntı:
2 yıldır izmirdeyim..çok sık gelemiyorum ...inşallah yaz vakti etkinliklere katılmak kısmet olur..

Bekleriz Fatma, memnun oluruz... Görüşmek üzere...

NEHİR' Alıntı:
Göveçlik çok güzel ve şirin bir belde, büyük bir at çiftliği var hatta, gidemedim henüz o başka konu.. :smiley: ama Denizli'de görülecek ve gezilecek çok güzel yerleri ben de yeni yeni keşfediyorum :smiley: Denizli'ye geldiğinizde mutlaka bekleriz keşif gezilerimize, görüşmek üzere..
Benim asıl problemim de bu! Denizli'ye ne zaman gelsem işim nedeniyle kısa süreler kalabiliyorum. Bu süre de ailem ve akraba çevremle geçip gidiyor. Çok arkadaşımı bile göremiyorum ve hepsi haklı olarak sitem ediyorlar...

Asiye hanım keyifli bir gün geçirdiğiniz belli oluyor. şuan yanımda bulunan yeğenim sucukları görünce oy oy oy bunlar neyaa diye sitemde bulundu.bilmiyorum ama sanırım haklı gibiydi çünkü böyle şeylere hiç dayanamayan bir ruh hali vardır kendisinin.
Ayrıca resimlerle ilgili yine başka bir zamanda böyle olursa yükledikten sonra izlemeye başlıyorsunuz baktınız tekrar aynı resimden bir kaç adet gitmiş.hemen değiştirden girip yüklediklerinizi tamamen silin oraya bir iki nokta bırakıp yine sadece o noktaları kaydet yapın sonra yine yeni baştan yükleme işine geçin. bazende 3 er 3 er yükleyin.
Aynen bende şu günlerde sizinde merakla beklediğiniz resimleri yüklerken epeyce zahmet çekiyorum ama size dediklerimi uyguluyorum fakat buda zamana mal oluyor. en güzel yükleme işi gece yarısından sonra olabiliyor çünkü geziyi ilk yayınlama saatim gece yarısından sonra oldu ve hiç sorun yaşamadım ama ertesi gün yine devam ettiğimde beni bir hayli yordu bu yükleme işi, gece sanırım sitenin sakin oluşundan diye bir varsayım geliyor aklıma.
Sizin ifadenizle merakla beklediğiniz gezimizin linkini veriyorum " http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0"

ekip çok güzel ağaç ve köpek resmini çok sevdşm bğrde eşşekli hormonlu adamı :smiley:)))

seyyah-34' Alıntı:
Asiye hanım keyifli bir gün geçirdiğiniz belli oluyor. şuan yanımda bulunan yeğenim sucukları görünce oy oy oy bunlar neyaa diye sitemde bulundu.bilmiyorum ama sanırım haklı gibiydi çünkü böyle şeylere hiç dayanamayan bir ruh hali vardır kendisinin.
Ayrıca resimlerle ilgili yine başka bir zamanda böyle olursa yükledikten sonra izlemeye başlıyorsunuz baktınız tekrar aynı resimden bir kaç adet gitmiş.hemen değiştirden girip yüklediklerinizi tamamen silin oraya bir iki nokta bırakıp yine sadece o noktaları kaydet yapın sonra yine yeni baştan yükleme işine geçin. bazende 3 er 3 er yükleyin.
Aynen bende şu günlerde sizinde merakla beklediğiniz resimleri yüklerken epeyce zahmet çekiyorum ama size dediklerimi uyguluyorum fakat buda zamana mal oluyor. en güzel yükleme işi gece yarısından sonra olabiliyor çünkü geziyi ilk yayınlama saatim gece yarısından sonra oldu ve hiç sorun yaşamadım ama ertesi gün yine devam ettiğimde beni bir hayli yordu bu yükleme işi, gece sanırım sitenin sakin oluşundan diye bir varsayım geliyor aklıma.
Sizin ifadenizle merakla beklediğiniz gezimizin linkini veriyorum " http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0"

Merhaba Kemal bey, teşekkür ederim fotoğraf yükleme konusundaki ince ayrıntılar için... Resimlerinizi dikkatle ve hayranlıkla izledim, müthiş yerler, müthiş görüntüler, takdire şayan... Güzel yerler görmüşsünüz, güzel yaşamışsınız, güzel anılarla dönmüşsünüz, görüşmek üzere...

NEHİR' Alıntı:
Teşekkürler Fatoş, sucuklar en güzeliydi katılıyorum... Tadından geçilmedi :smiley: Yağmura inat nasıl yedik anlatılmaz yaşanır ...

Bizde buralarda Kargoyu bekliyoruz, Asiye yollayacakta... ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Bizde buralarda Kargoyu bekliyoruz, Asiye yollayacakta... ;D ;D

Tahmin ettiğim gibi olmuş, kargoyu aynı gün gönderdim, Fatoş 'la Arwin 'e dedim o kadar biraz da Murat'a ayırın ama nerdeeee :smiley:

Çamur at izi kalsın, bekle Asiyeyi de kargo göndersin.. :D Murat paketleyip gönderiyorum sana.. ;)
Fotoraf950.jpg

Asiye hanım güzel fotoğraflar.

Fotoğraf yüklerken (Dosyayı mesajın iiçine yerleştir)(Daha çok eklenti) kısmı var.

Birden fazla fotoğraf yüklerken "Daha çok eklenti" kısmını tıkla.............Sana hemen boş beyaz bir çubuk daha açacak. Burada bulunan yeni gözat butononu tıklayarak her fotoğrafta yeni eklenti yapacaksınız.

Fakat bir mesajda sadece 5 fotoğraf atabilirsiniz. Daha fazlasını ikinci ve diğer mesajlarınızda atabilirsiniz.

Gezi fotoğraflarınızın devamını bekliyorum. Ayrıca Isparta taraflarında etkinlik düzenlerseniz, bizde katılabiliriz. Selamlar-sevgiler.

SÜVARİ' Alıntı:
Asiye hanım güzel fotoğraflar.

Fotoğraf yüklerken (Dosyayı mesajın iiçine yerleştir)(Daha çok eklenti) kısmı var.

Birden fazla fotoğraf yüklerken "Daha çok eklenti" kısmını tıkla.............Sana hemen boş beyaz bir çubuk daha açacak. Burada bulunan yeni gözat butononu tıklayarak her fotoğrafta yeni eklenti yapacaksınız.

Fakat bir mesajda sadece 5 fotoğraf atabilirsiniz. Daha fazlasını ikinci ve diğer mesajlarınızda atabilirsiniz.

Gezi fotoğraflarınızın devamını bekliyorum. Ayrıca Isparta taraflarında etkinlik düzenlerseniz, bizde katılabiliriz. Selamlar-sevgiler.
Teşekkürler Talha bey yardımlarınız için, dediğiniz şekilde yükledim daha önceki etkinliğe ait fotoğrafları ama tekrarlar çok çıktı, ben de üşenmedim tek tek yükledim bu kez ... Isparta Davraz'a gelmeyi düşünüyoruz, geldiğimiz zaman haber veririm size de, görüşmek üzere ...

Teşekkür ederim tanışmak ümidiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR