Denizli-Teras Karcı Yürüyüşü (14 Şubat 2010 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NEHİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,238
Ynt: Denizli-Teras Karcı Yürüyüşü (14 Şubat 2010 )

sinan54' Alıntı:
hari ka fotoğraflar ve keyifli bir doğa yürüyüşü yapmışsınız paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler Sinan Bey... Çok keyifliydi ne demezsin ???

Etiketler

::smiley: ::smiley: Pek güvenmemem gerektiğini söylüyor içimdeki ses ama neyse...
[attachment=1]

KARCI35.jpg

Yahu bi günde iki kez düşer mi bi insan çok kötüydü, nazar olduğunu söylediler arkadaşlar NAZARDANMIŞ ;D ;D ;D Habire kostüm değiştirdim :smiley:

Yüzüm çok kızgın ve geri dönmek istiyorummm diye bağırıyordu :-\
[attachment=1]

KARCI39.jpg

Benimle birlikte yanan arkadaş da ayaklarını kurutma çabasında :smiley: çok rezildi çokk ::smiley:

arwin' Alıntı:
Yananlar ıslananlar çok karışıkmış bu iş.. :D

;D ;D ;D ;D Ayy koptum resmen, çok karıştırmışım... şimdi şöyle, ben ıslanınca kurulanmak için ateş başına geçtim ateşten yanıyordum, benimle birlikte ıslanan arkadaşım da benim yüzümden yanıyordu ;D ;D

Olayı anlayıncaya kadar yada sen anlatıncaya kadar sayfanın da cılkı çıktı bu arada... :D

Bu arada kimsecikler yok, pek bi çalışıyorlar :smiley:

Asiyecim, ne kadar güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsizniz, çok ıslanmış olduğunuzu gördüm ama olsun keyifli olduğundan eminim, fotoğraflar için teşekkürler ve devamını bekliyorum..

ceranus' Alıntı:
Asiyecim, ne kadar güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsizniz, çok ıslanmış olduğunuzu gördüm ama olsun keyifli olduğundan eminim, fotoğraflar için teşekkürler ve devamını bekliyorum..
Tşekkür ederim Zerrincim, çok keyifli bir o kadar da çok ıslak bir etkinlikti :smiley: beğeneceğin bi kaç tane daha resim ekliyoru...
[attachment=1]

KARCI38.jpg

Islanmamak için önlem almaya çalışanlar :smiley:
[attachment=1]

KARCI41.jpg

Yine çok güzel bir etkinlik olmuş. Dört mevsimi aynı günde yaşamışsınız resimlerden gördüğüm kadarıyla. :smiley: Yalnız, itiraf etmeliyim "ıslak resimlere" ben de çok güldüm. Asiyem, umarım fazla hasar yoktur... ;D ;D ;D

Asiye selamlar çok güzel bir gezi olmuş...Hem senin için hem de bizim için, gülmekten katıldım ya....Nazarmış, karnıma ağrılar girdi... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR