iyidir Uğur abi sen nasılsın? dalgıç olun tabii ya, ya da arada bi denize de takılın deniz serin yahu
Bi bot aldık abi onun heyecanıyla her haftasonu denizdeyiz, deniz sezonu kısa dağ tepe sezonu oldukça uzun nasıl olsa
Jeep34' Alıntı:
Vay..Mert nasılsın...özletme kendini o kadar...yani ne yapalım bizde mi bröveli dalgıç olalım)
iyidir Uğur abi sen nasılsın? dalgıç olun tabii ya, ya da arada bi denize de takılın deniz serin yahu
Bi bot aldık abi onun heyecanıyla her haftasonu denizdeyiz, deniz sezonu kısa dağ tepe sezonu oldukça uzun nasıl olsa
Detroit ya adını değiştirmiş ya satılmış eaton diye geçiyor artık, eski sitesinde çok güzel bir araç tanımlama şablonu vardı onu bulamadım yerine bunu koymuşlar ,
Detroit eskiden Truetrac.inc'nin markasıydı. Truetrac birçok jeep'te çıkan std limited sliplerin tedarikçisidir. Sonradan Truetrac sanırım Eaton'ın bünyesine katıldı. Eaton tam bir dünya devi... Ülkemizde de bir çok araca da tedarikte bulunuyor. Bunların başında da Askam geliyor. Örneğin As250'nin 5 ileri şanzımanı Eaton FS2305'dir, oldukça başarılı bir light truck şanzımanıdır.
Selamlar..
selamlar
eğer aracı hem asfalt 'da hemde offorad da kullancaksanız detroit locker ı tavsıye etmiyorlar.
%100 kilit mantıgı ile calıştıgından asfalt 'da kaydırma olmadıgından buyuk lastıklerle zorlanıyor ve ayna mahrutıde veya kılıtde kırılmalar meydana gelıyor.ben sadece offroad takılıyorım diyenler ıcın uygun olabılır.
sorunsuz kullanan çok arkadaş var
Detroit locker, araç hareket halindeyken, virajlarda differansiyeli serbest bırakır, sadece park manevrası sırasında kasma yapar, bu da ayna mahrutiye zarar vermez diye düşünüyorum, en azından etrafımda çok kullanan var böyle bir şikayet iletmediler
selamlar
eğer aracı hem asfalt 'da hemde offorad da kullancaksanız detroit locker ı tavsıye etmiyorlar.
%100 kilit mantıgı ile calıştıgından asfalt 'da kaydırma olmadıgından buyuk lastıklerle zorlanıyor ve ayna mahrutıde veya kılıtde kırılmalar meydana gelıyor.ben sadece offroad takılıyorım diyenler ıcın uygun olabılır.
3 seneye yakındır kullanıyorum , Türkiyenin gitmediğim noktası kalmadı, varlığını bile unutuyorum çok nadir olarak Mertin dediği gibi park manevralarında tıngırdayarak kendini hatırlatıyor, ama genelde sorunsuz minimum modifikasyonla bir kaç saatte uygulanabilen bakım ve özel ilgi gerektirmeyen ama ihtiyacın olduğunda imdadına yetişen bir kilit sistemi , çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.
Not : Sadece arkalar için uygun öne kesinlikle takılmamalı, sonuçları ölümcül olabilir.
Arkaya 100%'ü takıyorum ama önde limited slip kullanan, tecrübesi olan var mı? USA'de CJ ve XJ için 400 dolar civarı bulunabiliyor sanırım...bir dişli tipi (bakım istemeyen), bir de balatalısı var. Virajlarda problem yaratır mı acaba? önde 100% kilidin çok tehlikeli olacağını iyi biliyorum ama limited slip le ilgili ne önde ne arkada hiç tecrübem yok...
selamlar...
limited slip belli bir devirde devreye giriyor, yüzde yüz kilit ile kıyas bile olmaz, genelde sadece arkaya detroit takıyorlar, öne istenirse ARB havalı olacak o da biraz tuzlu ve arızaya meyilli, ama limited slip 200 $ a falan bulunabiliyormuş LR ler için 400 $ pahalı geldi bana, ben ucuza bulursam limited alırım yoksa gerek te yok gibi
Esasında 400 dolar buna vereceğime 750 dolara öne OX almak lazım ama bunu bavulda getirmek kolay, yani gelen birine rica edebilirim... OX'de pek imkanı yok gibi, diferansiyel kapağına kadar herşey değişiyor..malzeme buyuk kutusu buyuk.... bide gümrük felan uğraşacaz...
Arkaya 100%'ü takıyorum ama önde limited slip kullanan, tecrübesi olan var mı? USA'de CJ ve XJ için 400 dolar civarı bulunabiliyor sanırım...bir dişli tipi (bakım istemeyen), bir de balatalısı var. Virajlarda problem yaratır mı acaba? önde 100% kilidin çok tehlikeli olacağını iyi biliyorum ama limited slip le ilgili ne önde ne arkada hiç tecrübem yok...
selamlar...