byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 2 Mar 2010 #17 Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı Teşekkürler.
ssbman Zirve Mesajlar 1,807 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 2 Mar 2010 #18 Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı Biraz karıştıdırdım hemen ama motor yağ tavsiylerinden başka brşeye ulaşamadım ik etapta . :-\ Yine toyotacılar bilir , ne anlar JEEP ci hilux tan
Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı Biraz karıştıdırdım hemen ama motor yağ tavsiylerinden başka brşeye ulaşamadım ik etapta . :-\ Yine toyotacılar bilir , ne anlar JEEP ci hilux tan
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 2 Mar 2010 #19 Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı ssbman' Alıntı: Biraz karıştıdırdım hemen ama motor yağ tavsiylerinden başka brşeye ulaşamadım ik etapta . :-\ Yine toyotacılar bilir , ne anlar JEEP ci hilux tan Genişletmek için tıkla ... İlginize teşekkürler, başlıkta ve mesaj da Jeep yazmadığı için genel olarak algılamıştım. Toyotacılar muhabbeti aradım ama bulamadım başlığı, kilitlenmişmi nedir.
Ynt: Diferansiyel Yağı Boşaltma ve Katkı ssbman' Alıntı: Biraz karıştıdırdım hemen ama motor yağ tavsiylerinden başka brşeye ulaşamadım ik etapta . :-\ Yine toyotacılar bilir , ne anlar JEEP ci hilux tan Genişletmek için tıkla ... İlginize teşekkürler, başlıkta ve mesaj da Jeep yazmadığı için genel olarak algılamıştım. Toyotacılar muhabbeti aradım ama bulamadım başlığı, kilitlenmişmi nedir.