çeyrek depodan az yakıt mazot filtresinin su tahliyesi yapılmadan ve mazota katkı maddesi koymadan aracı açık havada bıraktım tahmini -7,8 derecede yakıt sistemi dondu.evet arkadaşlar araçlarımızın yakıtlarının donmaması için neler yapıyoruz nasıl sonuçlar alıyoruz.donduğu zaman tekrar çalışması için gerekli olan işlemler nelerdir.
fahri bey konuyu açtığınız iyi olmuş bu konuda bende bilgi edinmek isterim mazotun donmaması için mazot katkıları var ama artısı eksisi ne bilgim yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa seviniriz
şuan edirne'de gece -18 i gördük gündüz -10 gibi ama dizel araçlarda sorun yok.galiba sizin filtredeki su donunca sorun oluşmuş.arkadaşın dizel toyata pikabı var. turp gibi bir marşta alıyo.