bu gün şartları epey zorlayarak bozüyük ün dodurga beldesi erikli köyü yolundan ATATÜRK orman köşküne çıktık.yolun bu kadar zorlu olduğunu sanmıyordum ama beni bayağı terletti.
Ynt: Dodurga Beldesi - Erikli Köyü Güzergahından Atatürk Köşkü Gezisi
resimlere devam ediyoruz.ben bu geziye tek araçla yanımda iki kuzenimle çıktım.kar olacağını düşünmemiştik,bize sürpriz oldu.manzaralar harikaydı.en azından benim için.
dönüş yolunu değiştirelim biraz daha uzatarak ve şartları zorlayarak yapalım dedik.şimdiki resimlerde göreceksiniz,bizim araç kar yükselince benden bu kadar dedi .sonuçta geri dönmek zorunda kaldık.
kaptan süper olmuş ... seninle buluşamadık metin öz den sana haber gönderdim ama ulaşamadı herhalde telefonuda açmadı ..bende tek araçla dağın öbür tarafından çıkmaya çalıştım .sofular yaylasından öteye geçemedim... 60-70 cm kar vardı.karşılaşa bilsek ne büyük sürpriz olurdu...
bizde sofulara çıkalım dedik olmadı kar çok yüksekti.öğlene kadar sizden haber bekledim gelmeyince tek çıkmak zorunda kaldım .bu gün çok güzel vakit geçirdik.nasip olursa haftaya beraber gideriz.
Geçen hafta bilecik ekibiyle aynı yerlere gitiik ve bol bol resim çekindik
biz 10 araşla geziyoruz her hafta isterseniz bilecik ekibiyle bir gezi düzenleyelimm
çok sevinirim.haberdar ederseniz katılmaya çalışırım.benimde istediğim kalabalık ekiplerle yola çıkmak tek araçla çok zevkli olmuyor.haber bekleyeceğim.
Biz her hafta sonu bir yere kaçıyoruz bu geçtiğimiz hafta gölpazarı medetli köy tarafına gittik Gölpazarı enduru kulüp davet etmişti
ama köşk tarafına ne zaman gidilir nasıl program yapılır arkadaşlarla konuışmak gerekiyor sizin araç satınız kaç
ofrood' Alıntı:
Biz her hafta sonu bir yere kaçıyoruz bu geçtiğimiz hafta gölpazarı medetli köy tarafına gittik Gölpazarı enduru kulüp davet etmişti
ama köşk tarafına ne zaman gidilir nasıl program yapılır arkadaşlarla konuışmak gerekiyor sizin araç satınız kaç
araç sayısı diye birşey yokki bizde.toplamaya çalışıyorum daha başaramadım.bir arkadaş daha var onunlada tanışmak nasip olmadı bir türlü.geçen hafta köşke beraber gidelim demiştik ama gelmedi ben tek çıktım.kısacası şu an için ben tek aracım.