şimdi racıma vinç taktırmak istedim ama 1000 lira tamponlar 600 jel akü 600 çift sarj sistemi 300 mühendisler odası proje çizimi 250 işçilik 250+ 40 (elektirikçi) tüv muayene 125 eeeee 3165 lira ediyor acıkcası hayatımda bir kaç kere kullanıcağım bir alet için acıdım bu paraya ama vinçte lazım
eee nemi yaptım 2 tonluk sanayi tipi ceraskal sipariş ettim tampon derdi yok akü yok en güzeli tüv derdi yok maliyet ise 80 lira
eger almayı düşünen varsa resimdeki gibi makaralı kanca olanları tercih edin daha kolay bir çekme performansı sağlar
aracınızın 1 ton fazlası olursa buda sizi her türlu camurdan cıkarır
yanınızda bolca strap bulundurun her zaman ağaçlar dibinizde olmayabilir
80 lira 2ton 3 metre ceraskal ön tampona 3 lralık 2 adet kanca 15 metre sanayi ipi 20 lira 1 er metrelik 2 adrt strap 10 lira tanesi 126 lira toplam maliyet
dilersenin elektirikli fan motorlarının münibüs ve otobüs için olanlarına bir kasnak yaptırıp kayışlı bir sistem ile aracın ön tamponuna bağlayabilirsiniz
Bu arada uyarmadan geçemiyeceğim; 3. ve 4. fotoğraflarda görülen, strap (tekstil halatı) kullanmadan ağaca bağlanan vinç halatı uygulaması yanlıştır. Ağaçlara çok büyük zarar verir. Her off-road aracında, ağaç destekli vinçlemelerde kullanılmak üzere 2 adet, 2 metrelik strap mutlaka bulunmalıdır.