Ford Bronco

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan flydragonn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,043

flydragonn

Yeni Üye

KAPININ ÖNÜNE BRONCO İLE İLK GELDİĞİMDE ÇÖP TEN Mİ BUL DUN DİYE BAYA Bİ DALGA GEÇTİLER )) ARKADAŞLAR :

KAPORTAYI YAPAN USTAMDA ÇOK ARADINMI BUNU DİYE SÖYLENMİŞTİ :

İKİNCİ KEZ KAPININ ÖNÜNE ÇEKTİĞİMDE BEN GÜLDÜM MİLLETE 8)

Etiketler

Ynt: Ford Bronco

araç gerçekten çok hoş olmuş .tebrikler

Ben aracı çok beğendim..Emeğinize sağlık
Bu arada;
Aramıza hoş geldiniz.Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmesi için kendinizi Off-Road bölümünde yer alan''Tanışma Köşesinde'' tanıtabilirseniz memnun oluruz..
Saygılar...Link aşağıdadır..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Çok güzel bir araç güle güle kullanın. Özellikle ABD De ikon olmuş bir klasiktir.
Ben de uygun fiyatla bir tane bulursam hard offroad için hazırlamayı düşünüyorum.
1980 Ford Custom F100 vardı yıllar evvel. Yedek parça sıkıntısı vardı. Siz parça
bulabiliyor musunuz? Aracın özelliklerini biraz anlatır mısınız? Selamlar.

Tebrikler,hem çok şirin ve güçlü bir araç seçmişsiniz.Hemde çok şık toplamışsınız.

hoşbuldum sizlerde hoş geldiniz aranızda olmaktan çok mutluyum.
İlerleyen zamanda klüp faliyetlerinede katılacağım bu arada tanıştırayım aracım 1991 model ford bronco xlt dir.
Henüz yapım aşamasında şimdilik tamamen doğaya katılacak durumda değil ve doğayı tanımıyor ama eminim çok sevecek ..

Arkadaşlar,
İzmir'de Çınarlı karakolundan ege üniversitesi hastanesine doğru ilerlerken, tren raylarını geçince sola dönüşte bir adet restorasyonuna başlanmış ama uzun süredir dokunulmamış bir Bronco var. Her İzmir seyahatimde aracı orada görüyorum. Elimde fotoğrafı yok, ama ilgilenen olursa İzmir'de ikamet eden arkadaşlardan yardım talep edebilir diye düşünüyorum.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
etiler garage duran bronco hakkında bilgisi olan varmı*?

2 gün önce gördüm aracı fotograflarını çektim türkiye de tek olan araçlardandır heralde üstünde 39.5 inch super swamper bogger lastikler vardı.