forum mu kendi kendien yorummu?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aytac007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,364

aytac007

Yeni Üye
Mesajlar
11
Tepkime Puanı
0
Sevgili arkadaşlar bu foruma gerçekten forum diye üyelik aldım faydalı olacağını düşünmüştüm.fakat 2 adet konu açtım birisi 64 kez bakılmış diğeride 29 kez ikisindede birkaç sorum oldu o kadar okuyan olmasına rağmen kimse sorularıma bir cevap vermedi forumun bir faydasını göremedim açıkcası kendi kendime sorup kendi kendime cevapladım.herneyse yazanlara teşekkür ederim tek bir arkadaş yazmıştı soruma cevap vermesede hayırlı olsun demişti.az sonra üyeliğimi bir şekilde iptal ediceğim.insanların konuşup fikiri paylaşımı yapmadığı yada benimle paylaşmadığı yerde olmak istemem.iyi forumlar size.beklediğim gibi bir forum değilmiş.
 

Etiketler
Ynt: forum mu kendi kendien yorummu?

Sanırım siz yaz sezonu insanların forma daha az girdigi bir zamana denk gelmişsiniz yada actıgınız konular formun içinde alakasız sayfalarda acılmış ola bilir benimki varsayım kendi adıma formda bilgim oldugum ve deng geldigim konulara ve sorunlara elimden geldigince cevap verip yardımcı olamaya calışırım
 

Ynt: forum mu kendi kendien yorummu?

Bence bu kadar aceleci olmayın. Konu hakkında herkes fikir sahibi olmayabilir. Yanlış bilgi verilmek istenmeyebilir. Sözümü yanlış anlamayın, burası bir markanın teknik destek bölümü ve ya müşteri ilişkileri bölümü değil ki size hemen dönüşler, cevaplar olsun. Fikri olan arkadaşlar zaten bunu paylaşırlar eminim, sonuçda burası paylaşım yeri, bilgilerini kendine saklayan zaten forum üyesi olmaz kanaatindeyim.
Saygılar.
 

Ynt: forum mu kendi kendien yorummu?

İki konu açmışsınız.
Birinde motorda bir yerde paslanmadan, taban döşemesinin kötülüğünden, virajlarda savrulmadan bahsetmişsiniz. Bunlarla alakalı kim ne yorum yapsın ki? Zaten sonradan paslanma yokmuş demişsiniz.
İkinci konu koruma demiri aksesuar felan, zaten off roadçular aldıkları araçta varsa bile söker bu aksesuarları. İlla takacak olanın da kendi şehrinde sanayide felan araştıacağı şeyler, özel bilgi yorum yapılacak bir mevzu değil.
Kendimden örnek vereyim bu forumda yüzlerini bile görmediğim arkadaşlardan değil sadece teknik destek, bilgi paylaşımı, önceden parasını bile havale etmeden bana yedek parça gönderenler oldu.
Aracımı yükseltmek istiyordum, yine burdan yanına gidene kadar yüzünü görmediğim bir arkadaş beş kuruş menfaati olmadan benim aracın işi bitip, test sürüşleri tamamlanıp ben Denizli'ye yola çıkana kadar sabahtan akşama Antalya sanayide yanımda oldu.
Ben geldiğimde beklemeyeyim, günü birlik işim bitsin diye bir gün önceden usta ayarladı, parça aldı... vs
Lütfen haksızlık yapmayalım.
 




Ynt: forum mu kendi kendien yorummu?

Bu konuya ilgi çok olmuş konuları alakasız yerlere açmadım kesinlikle 2 adet konum var oda jimny ile ilgili.onlarıda kendim hallettim cevaba gerek kalmadı artık.kimseye sitem etmiyorum yanlış anlamayın eminim herkes birbirne yardımcı oluyordur forumda benim biraz acelem vardı biran evvel cevap lazımdı o yüzden. :-[