Ben böyle durumlarda şöyle yapıyorum. Açıyorum servise telefon, sanki arabada belli bir problem varmış ya da belli bir parçayı arıyormuşum gibi bir soru soruyorum.
İşte mesela bilmemne farı lazım, fiyat?
İkinci yapabileceğiniz şey bu araçların daha sık kullanıldığı ülkelerdeki web sitelerini incelemek, neresinden ne arıza çıkıyor onların daha çok tecrübesi olur. Örnek:
MOT Test failure | reliability issues | common problems for VAUXHALL FRONTERA (detayları görmek için üye olmanız gerekiyor gibi, ingilizce de lazım)
Üçüncü yapabileceğiniz şey, yine bu araçların daha bol satıldığı ülkelerde "tamir masrafı x arıza olasılığı" formülüne göre istatistik tutan sigortacıların sitelerine bakmak. Örnek:
Top 100 UK Cars | Reliability Index | How reliable is your car? Frontera hakkında bu site istatistiği baya bir olumsuz:
Vauxhall Frontera - Car Reliability Search | Reliability Index | How reliable is your car? (link bir süre sonra açılmaz olursa 'Vauxhall Frontera' yı aynı siteden tekrar aratabilirsiniz)
Dördüncü yapabileceğiniz şey gezenbilir forumlarından eskiden aynı aracın sahiplerinin tecrübeleri neler olmuş bakmak Örnek
Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum
Bunların toplamı, bana "ben olsam almam başka yere bakarım" dedirtiyor. Fakat her araç farklıdır, geçmişi, kaza durumu, bakım durumu vs değişir. Bunlar sadece genel ortalama, gelmişte sahiplerinin başına gelen, olan biten, vs ye dair bulunabilen şeyler. Sizinki farklı olabilir.