ferhat fazla düşünmeye gerek yok ben begendimmi alırım. ama sen, bakıyorum hala yaya geziyormussun gibime geliyor
latife bir tarafa da araç benim degil. çok sevdigim bir arkadaşımın üzülerekte olsa aracını satışa çıkardı. bende buraya ilanını verelimde hayırlı bir kişiye gitsin istedim. camiamızda kalsın istedim. başka yerde ilanını bulamazsınız. araç mükemmel ama ALLAH kimseyi darda koymasın insanın eli sıkışınca ilk özel zevklerinden vazgeçiyor.
çok güzel bir araç hayırlı satışlar bütçemi aşıyor 20.000 seviyelerinde def yada mrcedes g arıyorum bir kaç araca baktım gittik teyid etmemize rağmen başka araçlar ile karşılaştık. neyse hayırlısı iyi günler diliyorum
bu gibi aldatmacalı satışlara bizde maruz kaldık. ama bu sitede yayınlanan ve uzun zamandır site içerisinde sohbette bulunan etkinliklerde bir araya gelen samimi ve yürekten insanlarda sıkıntılı satış yapılacak araçlar burada pek sergilenmez. veya sergilenemez.
evet bende bir kaç araç için yorum istemiştim sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldu bu bir gerçek .siz bu işin ticaret yöündemisiniz yoksa kullanıcı mısınız .
hobi amaçlı yapıyorum. kendi aldıgım araçların dışında satışta kar elde etmiş degilim. bu araçta arkadaşımın aracı yazan telefonda arkadaşın kendi cebi ben sadece forma resimleri koyarak yardımcı olmaya çalışıyorum.