G-anavar Bitti.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,537
Ynt: G-anavar Bitti.

Çok teşekkür ediyorum.

Plaka işlemleri bugun bitiyor. Bugün aracın resimlerini çekeceğim, yarına muhakkak atarım.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Etiketler

Cenk bey,

Aracınız hayırlı ugurlu olsun .Aramıza hoşgeldiniz.

Alper

Merhaba Arkadaşlar,

Aracın resimlerini çektim, plaka işlemleri de tamamlandı. Eğer siz de uygun görürseniz forumda konu karışıklılığı yaratmamak için yeni bir başlık da aracımın resimlerini koyuyorum ve desteklerinizi bekliyorum.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk ÖZATAY

ya,,,,, kusura bakamayin arkadaslar uzun zaman oldu.cok,cok yogun islerim oldu diye ara vermisim,ama galiba herkes boyle..

son resim 3G, KESINTISIZ GORUNTU ARKADASLAR ;D

Renk değişikliğine gitmek istiyordum ama vazgeçtim , kırmızı - siyaha devam. Akide şekeri gibi olmuş maşallah. Bu arada light guardları yakından gördüm, harika. İrlanda G- Wagenlerine yetecek kadar light guard verdik...Hayırlı olsun.

Selam

Gülle gülle kullanın maşallah güzel olmuş

selamlar

İyi günlerde kullanın, çok güzel olmuş G-anavarınız

Hüseyin araç muhteşem olmuş , ellerine sağlık.İyi günlerde binersin inşallah.
Bir de şu bendeki emaneti sana nasıl ulaştıracağımı söylesen de , ben de rahatlasam. ;D

Aracınız çok güzel... Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

sagolun arkadaslar,sagolun ama daha bitmedi

37" maxxis creepy crawler geliyor..!! ha, 10x15 jant uzerine....

simdilerde hardtop full revizyon geciriyor. on pancur ve grill gibi metalik fumeye boyaniyor. 10 sene once bir damlik almistim,ve iyi ki satmamistim..!

o da uzerine monte oldu ;D super olmus.. daha sonrasi, sis lambalar,geri aydinlatmalar,jerry can....ve dahasi. allah kerim.

hafta sonu resimleri bekleyin arkadaslar hem hardtop takilir hem cok guzel bir gezimiz olacak

cartop, motor uzerindeki turbo icin intercooler abi. cok faydali bisey abi. ha,,, abi ebay'de irlanda'dan far koruma reklami gorurum su siralar. aslinda aklimdan sen gectin dogrusu be mehmet abi hayirli ugurlu olsun, cok sevindim dogrusu. oradaki araci kim abi??

mogzilla, nerdesin be abi ya,,,,,ben da kusdun zannettim. abi o emanet mi emanetler mi?? ay sonu bizim yurt'da kalan bir ogrenci ve babasi istanbula geliyor.
senin telefon numarani veririm geldiginde arasin seni abi.

selamlar arkadaslar.

Maşallah Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileklerimle çok güzel olmuş