Ynt: G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı
CİNCİN' Alıntı:
Aslına bakarsanız standart hali ile aracı alan ilk sahibi bile arazi amaçlı almıyordur. Bu araçları ikinci elde satın alan kişiler araziye sokmaya kıyabilirler.
Selamlar,
Bir G kullanıcısı olarak pek katılmıyorum yukarıdaki cümlenize, sadece "arazi, ve offroad" kavramlarımız farklı bence, mesela ben sadece aracımı sadece test etmek veya salt çamura girme amaçlı kullanmam, hedefime ulaşmak için, çamur, sert arazi koşulları varsa girmekten çekinmem ama sadece araziye girmiş olmak için de çamura bulanmam, sakın yanlış anlaşılmasın, burada offroad bölümünde offroad sporu olarak her haftasonu belgradda, şile de çamura bulanan ve eğlenen, hoş vakit geçiren arkadaşları izliyorum, takdir de ediyorum. Ancak benim tarzım değil , benim için amaç farklı, ne bileyim, bir yerin fotoğrafını çekmek, manzarasını seyretmek, kısa yoldan gitmek vs. gibi bir amacın olduğu, ulaşmak içinse zor şartlar varsa önce kolay yol araştırmak, kolayı yoksa da çekinmeden girmek olarak açıklayabilirim.
Yani özet olarak G sahipleri inanın ki araçlarını araziye girmek için alırlar, ama arazide oyun için değil, hedeflerine ulaşmak için. (En azından benim tanıdıklarım böyle)
( takdir edersiniz ki çamurda oynamak için hakkikatten pahalı bir araç, bence yazık).
Tabiiki markete gitmek, ya da caddede hava atmak için alanlar da vardır, ama onlar konumuz dışı, ve onlar için yapacak birşey yok.
Saygılar,