4 4x4dive Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 13 Ara 2010 #1 Arkadaşlar Merhaba garmin 140 balık bulucu almak istiyorum.bu cihazı kullananlar varmıdır? tecrübe ve tavsiyelerinden yararlanmak isterim.
Arkadaşlar Merhaba garmin 140 balık bulucu almak istiyorum.bu cihazı kullananlar varmıdır? tecrübe ve tavsiyelerinden yararlanmak isterim.
B berkcan Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 0 8 Haz 2011 #2 Ynt: Garmin 140 Balık Bulucu garmin 140 fishfinder kullanıyorum daha 10 saat kullandım tüm beklentileri karşıladı.
Ynt: Garmin 140 Balık Bulucu garmin 140 fishfinder kullanıyorum daha 10 saat kullandım tüm beklentileri karşıladı.
A asem spor Asem spor Erhan ALKAYA Mesajlar 544 Tepkime Puanı 1 Yer HATAY 8 Haz 2011 #3 Ynt: Garmin 140 Balık Bulucu 4x4dive' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba garmin 140 balık bulucu almak istiyorum.bu cihazı kullananlar varmıdır? tecrübe ve tavsiyelerinden yararlanmak isterim. Genişletmek için tıkla ... 160 c kullanıyorum herşeyiyle 140 ile aynı sadce ekran renkli değil.. 140 da... ihtiyacınızı karşılar kendi sınıfına göre kıyasladığımızda ...diğerlerinin önüne çıkyor...
Ynt: Garmin 140 Balık Bulucu 4x4dive' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba garmin 140 balık bulucu almak istiyorum.bu cihazı kullananlar varmıdır? tecrübe ve tavsiyelerinden yararlanmak isterim. Genişletmek için tıkla ... 160 c kullanıyorum herşeyiyle 140 ile aynı sadce ekran renkli değil.. 140 da... ihtiyacınızı karşılar kendi sınıfına göre kıyasladığımızda ...diğerlerinin önüne çıkyor...
B berkcan Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 0 8 Haz 2011 #4 Ynt: Garmin 140 Balık Bulucu bence 90 bile yeterli olacaktır eğer sıklıkla deniz balıkçılığıyla uğraşıyorsanız eğlencesi fishfinder ile çıkıyor diyebilirim..
Ynt: Garmin 140 Balık Bulucu bence 90 bile yeterli olacaktır eğer sıklıkla deniz balıkçılığıyla uğraşıyorsanız eğlencesi fishfinder ile çıkıyor diyebilirim..