1.Eğri görüntüleri daha güzel hale getirilmiş.
2.Navcity 02.2009 üzerinde olmaması gereken ama olan patika yolların olması gereken Yeni topo haritada yok ..
3.Bir çok patika ve köy yolları kırpılmış durumda. bazı köy yolları hiç yok ..
4. POI lar artmış
merhabalar amerika'dan Garmin Colorado 300 model gps almak istiyorum. Denizde kullanmak istiyorum gps'i, bunun içinde gerekli haritaları internetten indirmem mümkün mü acaba? Bu konuda yen olduğum için biraz acemiyim, harita içinde 250 euro civarı para vermek çok geldi onun için soruyorum. Eğer cevap veren olursa çok sevinirim, iyi günler herkese
1.Eğri görüntüleri daha güzel hale getirilmiş.
2.Navcity 02.2009 üzerinde olmaması gereken ama olan patika yolların olması gereken Yeni topo haritada yok ..
3.Bir çok patika ve köy yolları kırpılmış durumda. bazı köy yolları hiç yok ..
4. POI lar artmış
denemek lazım hocam. kurcalıcaksın biraz. cihaz bende olsa test ederdim. fakat oyle bir cihazda topografik harita pek anlamlı gelmiyo bana. yani amacını bilmiyorum tabi yanlış anlama sakın.
Garmin Topo'nun en son sürümünü cihaza attım. Fakat benim cihazda hem Navcity hem de Topo isim etiketleri silindi. Sadece Avrupa haritasını ismi gözüküyor, diğer ikisi yok ama seçebiliyorsunuz. Sorun nerede acaba?
Baytekin yeni cihazımı bana gönderirken içine ücret karşılığı yüklettiğim Türkiye Topografik Haritası. 2009.04'mü tam olarak bilemiyorum ama ben 2009 11.ayda aldım : ))
İşte detaylı resimleri;