Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,299
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

Hatırlıyorum hocam, çok küçüktüm ama yazdığını okur okumaz hafızamda canlandı.

Eskiden herşey daha doğal ve daha güzeldi, öyle değil mi sevgili braveheart ?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

resimler makinadaki problemden dolayı gecikti kusura bakmayın

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_1294.jpg

IMG_1299.jpg

IMG_1304.jpg

IMG_1311.jpg

IMG_1329.jpg

;) Süper bir gezi olmuş. Aranızda olamamak. O manzaraları kaçırmak kötü oldu sanırım. Sedat beyin peşinden ayrılmamak gerek anlaşılann.
::smiley:

Thunder one' Alıntı:
;) Süper bir gezi olmuş. Aranızda olamamak. O manzaraları kaçırmak kötü oldu sanırım. Sedat beyin peşinden ayrılmamak gerek anlaşılann.
::smiley:
hamit sarıseki kanyonu gezisini kaçırdın asıl ona yan

:mad: abi valla en çok görmek istediğim yerlerden biriydi. TRT belgeselini izledim çok beğenmiştim. Kısmett. Artık Başka keşiflere.
Ama Çevrremizdeki güzelliklerden haberimiz yok. Yada çok azını biliyoruzz. Katılanlar çok şanslı .

Thunder one' Alıntı:
:mad: abi valla en çok görmek istediğim yerlerden biriydi. TRT belgeselini izledim çok beğenmiştim. Kısmett. Artık Başka keşiflere.
Ama Çevrremizdeki güzelliklerden haberimiz yok. Yada çok azını biliyoruzz. Katılanlar çok şanslı .
ayın 30 da aktepeden girip payastan çıkmaya çalışacağız müsaitsen yarın görüşelimde sarıseki kanyonu yol açma çalışması videosunu burakla beraber bulup yükleyin

Tamam abi yardımcı olurum. Aktepe gezisini de kaçırmak istemem. Makina teçhizatla görece hazırım ( Foto: A. Hamit :smiley: )
;)

küçük ağa' Alıntı:
ayın 30 da aktepeden girip payastan çıkmaya çalışacağız müsaitsen yarın görüşelimde sarıseki kanyonu yol açma çalışması videosunu burakla beraber bulup yükleyin

merhaba sedat abi sana özelden mesaj atmıştım. okursan sevinirim. bi de bu gezinin linkini bulamadım. yoksa henüz açılmadı mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.