Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,299
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

güzel bir geziye olmuşa benziyor fotoğrafların çoğalması dileği ile....

paylaşım için teşekkürler

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

Yaşar Hocam kış sezonu boyunca, parkur ve doğanın karla kaplı olduğunu tahmin edeceğimiz her geziye katılmak isterim...

BRAVEHEART' Alıntı:
Yaşar Hocam kış sezonu boyunca, parkur ve doğanın karla kaplı olduğunu tahmin edeceğimiz her geziye katılmak isterim...

Hocam benim evden amanoslar görünüyor biliyorsun

her gün sabah kar görme umuduyla bakıyorum ama umudum yitmek üzere

şööle sağlam bir soğuk yoldaki karların bile buz tuttuğu çatır çatır kar buz arasında dağa çıkmayı ben de istiyorum ama antakya bugün de en az 17 derece pırıl pırıl bir güneş var ne yapacağız bu güzel havalardan bilemiyorum :D

EVET, şu ana kadar "bol yağışlı bir sonbahar geçirdik" diyeMEyiz. Avrupa son 100 yılın en sert ve yağışlı kışını yaşıyor, burada öğle saatlerinde bahar havası.
Hani ortalığın buz kesilmesini zaten istemiyoruz AMA en azından yükseklere bol kar yağışı hiç mi olmaz Avrupa'nın son 100 yılın en soğuk kşında?

bıcaklar bilenmiş ama ortada birşey yok neyseki azda olsa kac küreklik kar varmış.yoksa daha keyifli bir gezi olurdu.Allahın kışı daha bitmedi .gün doğmadan neler doğar.kalın selametle.

1

IMG_2647.jpg

gerçekten harika bir etkinlikti yaşar hoca erdinç abi ve tüm gruba teşkkr.. fotoların ve etkinliklerin devamını bekliyoruz dört gözle :D

Hah şöyle... Erhan Bey de olmasa benim yüklediğim fotolar çok yanlız olacaktı. Gezimize renk geldi. Elinize sağlık...
Son 2 foto da içinde bulunduğumuz durumu çok iyi yansıtmış. Saat 10:00 civarı olsa gerek. Herkes acıkmış ve biraz üşümüş, aç kurtlar gibi mangalın etrafına kümelenmiş :smiley:

Şu 9 numaralı foto grubunda, toplandığınız karları ne yaptınız? Eve kadar erimeden ulaşabildi mi?
Şu anda "rahmetli" durumda olan büyüklerimizin, yıllar yıllar önce, Antakya merkeze kar yağdığında, Habib-i Neccar Dağının diğer tarafından, temiz bir bölgesinden kar toplayıp, evde limon suyu ve şekerle karıştırarak, kaşıkla yenen bir tatlı yaptıklarını hatırlıyorum. Böyle bir şeyi başka hatırlayan var mı? ::smiley: :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.