Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)
Muhteşem bir haftasonuydu; başta olağanüstü coğrafyada bize gps'i ile rehperlik eden bizi o etkileyici bölgeye götüren Murat'ın zat-ı alilerine, buz stoklarını sonuna kadar açan face'in anası güzel insan Esraya, longoz ormanlarında bana eşlik eden muhterem hemşerilerim Gülbin ve Nilsuna, kampa sesi ve enerjisi ile renk katan olcay ve kardeşine, güzel muhabbetlerini konvoyda ve kampta esirgemeyen tüm arkadaşlarıma, organisazyonun gerçekleşmesini sağlayan başta koza olmak üzere sedata ve mert'e teşekür ederim...
Özellikle otomobillere offroad yaptırmak ve onların yüzünde mutluluğu görmek çok güzeldi...bölge olağanüstüydü tadı damağında kalmak budur ve çok acıdırki bu kadar güzel bir yer markalaşamamaktadır ve malesef ozaman korunamayacaktır.
Mürşat, Sabri ve İrfan ustaya geçmiş olsun...
Mürşat bidaha uçuşa geçmek istersen haber verde kanatlarına çarpmayalım arkanadan gelirken ;D ;D ;D
Sabri baba yahu senin megana ettiğin muamele neydi, yanlız nasıl temiz kalpliysen hep bize denk geldin yolda ;D ;D ;D
Murat eve geldim duşa girmeden kapağı açtım ve doğru bir duble buzluğa yahu bu ikinci şişe birinciden daha bi güzel gibi yaw ;D ;D ;D
Kozacım seni taşfırın offroadlara kaptırmanın derin üzüntüsü içindeydik ;D ;D ;D
longoz keşif grubunun telsizden dinlediği albüm Gürol Ağırbaşa ait "KÖPRÜLER" albümü bendeki 1 olması lazım ama 2 side var galiba
fotoğraf ve videoları bekliyorum tıpkı orkunun beklediği gibi adam 1 haftadır ercovanın videosunu bekliyo kasap önündeki kedi misali hahahahaaah ;D ;D ;D