Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,852
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Gezenbilir İzmir olarak her hafta sonu düzenlediğimiz " Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüş " etkinliklerine devam ediyoruz.
Mayıs 2010 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız Doğa Yürüyüş etkinliklerimizi 27 - 28 Mart 2010 tarihleri arasında kamplı olarak Urla - Barbaros Köy Yakınlarında ki Ağaçlandırma sahasında kamp atarak devam ettiriyoruz.

GETİRİLMESİ GEREKENLER;

- Çift Tenteli Çadır
- Uyku Tulumu ve Mat
- Sırtta taşınabilir bir çanta. (Bel kolonu olması tercih edilir)
- Ağzı vidalı Su Taşıma Kabı. (1,5 lt. + 0,5 Lt Pet Şişe Su)
- Kuru Üzüm - Kayısı ve/veya çikolata (Yürüyüşte enerji için)
- Ana Mola için hafif yiyecekler.( Patates Salata - Peynir - makarna vb.)
- Yedek Kıyafet. (Termal ya da Yün İçlik,Polar/Keten alt ve Rüzgarlık)

BULUŞMA ;

27 Mart 2010 Cumartesi

Saat :10:00

Üçkuyular Migros Otopark

Her türlü soru ve görüşleriniz için e-posta adreslerimiz;

Ömer Adil KUTLU - adilmehve@gmail.com
Murat ÖZ - muratoz72@gmail.com

[attachment=2]

Tatil-Atilla040.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

Rehberlik senin işin, istersen zaman içinde istediğin yere götürürüm keşfi sen yaparsın ;)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

27 - 28 Mart 2010da yapacağımız bu kampta Ağaçlandırma Çalışması yapılan sahada çapa yapacağız.
Tabii çapa yapmayı sevmeyen arkadaşlarımız kamp ateşi başında keyif çatabilirler.
Ya da muhabbet köşesinde kahvelerini yudumluyabilirler.
[attachment=1]

Bekleriz.
Kamp yükü ile yürüyüş yok.
Direkt ağaçlandırma sahasına gireceğiz.

Link atayım bir ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14478.0

Tatil-Atilla071.jpg

İzmir Dağcılık'ın değil mi orası ?

Yok Canım.
Kağıt üzerinde bile onlara ait olduğuna dair bir evrak yok.
Artık sadece Atilla Ece Ağabeyim ilgileniyor.
Kendisi Barbaros köylüsü.
Ailesi hala orada yaşıyor.
Bahsi geçen kulübün sadece dandik bir tabelası kaldı orada.
Zaten kamp atmaya gelecek araçlara orman çalışmasına katkı amacı ile boş zarf dağıtacağım.
;D

Yeni Fidanlar ve Perlit almak gerekiyor.

- Bir fidan kaç para ?

5 fidan için 10 lira nasıl.?

Ağaçlandırma Sahasında kuruyan fidanları için yeni fidanlar daha doğrusu FİDE'ler satın alınmakta.
Genelde Atilla ağabeyin cebinden çıkıyor.

Sahada ki toprak yapısı çok killi olduğu için yeni fidanları dikerken çukura toprak ile beraber perlit ilave ediliyor.
Kış ve Bahar aylarında yağan yağmurlar dolayısı ile fide köklerinin çürümesine engel oluyor Perlit.
(Çok miktarda suyu bünyesinde tutuyorda)

TezzMertek' Alıntı:
5 fidan için 10 lira nasıl.?

Ağaçlandırma Sahasında kuruyan fidanları için yeni fidanlar daha doğrusu FİDE'ler satın alınmakta.
Genelde Atilla ağabeyin cebinden çıkıyor.

Sahada ki toprak yapısı çok killi olduğu için yeni fidanları dikerken çukura toprak ile beraber perlit ilave ediliyor.
Kış ve Bahar aylarında yağan yağmurlar dolayısı ile fide köklerinin çürümesine engel oluyor Perlit.
(Çok miktarda suyu bünyesinde tutuyorda)

benim de katkımın olmasını isterim, gereken/planlanan sayıyı bildirirsen birazını da olsa üstlenmek isterim: tabii bulup almak sana ait :smiley: ben taşırım ;)

netekim bir dikili ağacım bile yok demek istemem 8)

Kampta yiyecek ve İçecek konusunda sizlere yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir tabloyu ilginize sunuyorum.

[attachment=1]

KAMPYI~1.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Kampta yiyecek ve İçecek konusunda sizlere yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir tabloyu ilginize sunuyorum.

yukarıdaki tablo : etkinliği ( ultra herşey dahil ) düzenleyene ait hizmetler sanırım ?

;D ;D ;D

Derneğin Bağış Makbuzu burada olsaydı tabii tabii derdim.
:smiley:

Hediyesi 75 liradan başlardı.
;D

Ama sabah kahvaltısı 07:00 - 08:00 arasında dır.
Daha sonra ki saatlerde kahvaltı yoktur.

TezzMertek' Alıntı:
Derneğin Bağış Makbuzu burada olsaydı tabii tabii derdim.

Hediyesi 75 liradan başlardı.
;D

Ama sabah kahvaltısı 07:00 - 08:00 arasında dır.
Daha sonra ki saatlerde kahvaltı yoktur.

brunch'ta mı yok :-\

kesinlikle haklısın

hanımları kamp yapmaya daha fazla teşvik etmeli ;D

Neyse ağabey ,
Konuyu etkinlikler başlığına aktarıyorum.
Daha önce ki gibi özel mesaj ile duyuru falan yok.

Bu güzel faliyetinize eşimle birlikte katılmayı çok isteriz ama benim aylık icap nöbetlerim olmakta ve Balçova çevresinden 10 dk lık mesafe dışına çıkmamaktayım. Mart ayda buna dahil. Nisan'a nasipse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR