Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,658
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Bülent abi beni istanbul'a kadar getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Gebzeden ayrılırken anons ettim ama duyuramadım,herşey için teşekkürler.Ankara'da bir eviniz daha var artık

Etiketler

Bülent abi,bırak sana...
Karıncaya bile kıymazzzzzz diyip biraz destek olalım Mert'e ;D

saol Faruk kardeşim herşey kısmet.... Erkanım sen şu lastik işini ertele ... ??? elde kalmadı falan de pazar günü eski lastiklerle gelsin Mert.... ;D

Bülent abi, ben erzağı bol tutayım bari....Mert vinç falan açarım diyor bak...vinç açarsa 4-5 saatte kurtulurmu bilmem...onun için yiyip içip keyif yapalım....

Kürşad senin arkada da battaniye var değil mi?...olmadı akşam maç var kurtulamazsa bir iki battaniye atıp gideriz biz...sabaha baktık hala debeleniyor o zaman bakarız bir çaresine... ;D ;D

red34' Alıntı:
ah Kürşat ah .. yarama tuz basıyorsun... h-1 olsa hemen atlarım olaya ....neyse bakacağız artık geleceğe.......

abi vallahi benimde hayalimdeki arac, sen alirsan arada co pilotlukda yapariz, batinca bizi cekersin super olur ;D

red34' Alıntı:
saol Faruk kardeşim herşey kısmet.... Erkanım sen şu lastik işini ertele ... ??? elde kalmadı falan de pazar günü eski lastiklerle gelsin Mert.... ;D

yok yokk... biz ayırdıkkk lastikleri... geç kaldın geeeeçççççç ;D ;D ;D

erkanım... sakınn diyeyimm... böyle gaza falan gelirsin ;D

sen uyma şeytana...

ne demek Tolga lafı bile olmaz kardeşim.... Ankara ya geldiğimizde sendeyiz artık ....

Mert once gidip 2 inc yukseltme yap sonra erkana git lastikleri taksin yukseltmeden gitme bence. bu arada bende yeni on icin 2 yay var on tarafa yay alma, ben yaylari 3 cm yukseltmek icin tekrar deistirdim, bir yay seti elimde kaldi saticam.

Tempus' Alıntı:
Mert once gidip 2 inc yukseltme yap sonra erkana git lastikleri taksin yukseltmeden gitme bence. bu arada bende yeni on icin 2 yay var on tarafa yay alma, ben yaylari 3 cm yukseltmek icin tekrar deistirdim, bir yay seti elimde kaldi saticam.

yükseltmeyi şimdi yapamam.. ama satma onları ben direk alırım... bu ay sonunda anca yaparım yükseltmeyi...

red34' Alıntı:

Bülen abi sen kıyamazsın Mert kardeşime ben bilirim..

sen Erkan a dua et Mert yırttın yine cnm kardeşim.... ;D

THE FARUK' Alıntı:
Bülen abi sen kıyamazsın Mert kardeşime ben bilirim..

faruk abi ne kıymaması yaaa....

görmüyor musun?? beni dağda taşta bırakacaklar... üzerime birde battaniye atacaklarmış...

ama yazdım bende bunları bir kenara ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
yükseltmeyi şimdi yapamam.. ama satma onları ben direk alırım... bu ay sonunda anca yaparım yükseltmeyi...

ok oktayin orda yaylar zaten, 2-3 cm e daha ihtiyacim oldugundan deistirdik. yukseltme yapmadan mt takicaksan sana yakinda birde arka tampon gerekicek ;D ;D ;D

herhalde Faruk ama zorla kaşınıyor kardeşim ne yapim... ??? bu işi pazar günü çözeriz artık....

Tempus' Alıntı:
ok oktayin orda yaylar zaten, 2-3 cm e daha ihtiyacim oldugundan deistirdik. yukseltme yapmadan mt takicaksan sana yakinda birde arka tampon gerekicek ;D ;D ;D

kürşadım ben senin arabaya bir merdiven hediye alacağım... yakında çıkamayacaksınız yoksa... ;D ;D

ya Kürşat anlatma herşeyi....