KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)
Bülent abi beni istanbul'a kadar getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Gebzeden ayrılırken anons ettim ama duyuramadım,herşey için teşekkürler.Ankara'da bir eviniz daha var artık
Bülent abi, ben erzağı bol tutayım bari....Mert vinç falan açarım diyor bak...vinç açarsa 4-5 saatte kurtulurmu bilmem...onun için yiyip içip keyif yapalım....
Kürşad senin arkada da battaniye var değil mi?...olmadı akşam maç var kurtulamazsa bir iki battaniye atıp gideriz biz...sabaha baktık hala debeleniyor o zaman bakarız bir çaresine... ;D ;D
Mert once gidip 2 inc yukseltme yap sonra erkana git lastikleri taksin yukseltmeden gitme bence. bu arada bende yeni on icin 2 yay var on tarafa yay alma, ben yaylari 3 cm yukseltmek icin tekrar deistirdim, bir yay seti elimde kaldi saticam.
Tempus' Alıntı:
Mert once gidip 2 inc yukseltme yap sonra erkana git lastikleri taksin yukseltmeden gitme bence. bu arada bende yeni on icin 2 yay var on tarafa yay alma, ben yaylari 3 cm yukseltmek icin tekrar deistirdim, bir yay seti elimde kaldi saticam.
ok oktayin orda yaylar zaten, 2-3 cm e daha ihtiyacim oldugundan deistirdik. yukseltme yapmadan mt takicaksan sana yakinda birde arka tampon gerekicek ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:
ok oktayin orda yaylar zaten, 2-3 cm e daha ihtiyacim oldugundan deistirdik. yukseltme yapmadan mt takicaksan sana yakinda birde arka tampon gerekicek ;D ;D ;D