GL Serisi Nasıldır ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,110

akt

Kamp II
Arkadaşlar GL Serisi Nasıldır problemleri yedek parçaları vs bilgiledirebilirmisiniz? Off Road performansı nasıldır alınca hatamı etmiş oluruz nasıl bir araçtır yardımcı olurmusunuz?

Etiketler
Ynt: GL Serisi Nasıldır ?

bildiğim kadarıyla ucuz bir araç değil !
onunla off road ???????????

şehir ağırlıklı ama arada off road kaçamaklarıda yapmak için

hastası olan baya kişi var, şahsen bana hiç çekici gelmedi.
komşumda var, içine bindim klasik bir 2009 model mercedesde olması gereken konfora ve lükse sahip.
kullanmadım, pereformansı hakkında bilgim yok ama sadece şunu söyliyim şoförle kullanıyorlar

GL için ayırdığınız bütçeyi G içinde uygun olup olmadığını bir Mercedes bayiinden sorgularsanız ve arasında fark yoksa G almanız bence çok daha mantıklı olur.
GL hem uzun hemde arazi performansı olarak G'nin birçok özelliklerini taşıyor nitelik olarak şehir kullanıma daha uygun olarak lanse edildi hep.
Ama en verimli bilgiyi bayiiden alabilirsiniz.

GL yarı yolda bırakmayacaksa GL almamız daha mantıklı olur sanırım çünkü GL aynı zamanda 7 kişilik oldugundan daha kullanışlı olur.Yarın veya perşembe günü HAS otomotive gidecegiz orada inceleyip Gyi mi yoksa GLyimi almak daha mantıklı olur diyede sorarım.Gittikten sonra söylediklerini iletirim arkadaşlar

evet GL 7 kişilik ama G'de de 7kişi oturabiliyor bildiğim kadarı ile.
GL'nin sizi yolda bırakacağını sanmıyorum ama 30 senedir ufak makyajların dışında değişmemiş model olan G klasse'yi tercih etmek bence kafadan hem şehir hemde arazi kullanımındaki sorunları ortadan kaldırır.
Tabi seçim sizin

birde GLnin konforu daha iyi diye biliyorum dogrumu acaba ?

evet GL konfor bakımından daha lüks olabilir ama son çıkan G klasse'lerde de konfordan hiç ödün verilmemişti.

Birde Tasarımı daha güzel sanki

GL cok guzel . ML den cok daha iyi ama geleyi yeni G ile yan yana koyarsan G enaz GL kadar komforlu ve rahat. hem G dokuz kisilik olma imkani saglar off road'da daha ustun .

Sonuc ise mecedes olsun da camurdan olsun

iyi gunlerde kullanin.

selamlar.

teşekkür ederim Glyi seçmemizin nedeni daha şehir ağırlıklı kullanılacagı için .Yoksa G daha mantıklı ama MLyide inceleyecegiz ..

arkadaşlar bugün gittik ve Glyi baya övdüler diyebilirim şehir ağırlıklı olacağı için Mlyide önerdiler onuda inceledik gerçekten ikiside çok güzel ama kararımızı verdik ve sanırım GL olacak ama bakalım hayırlısı iyi forumlar ..

G serisi cok guzel ama cok pahalı yokmudur bunların 15000 tl lık olanlarından.