2 günlük bu kampımızı Kurban bayramında yaptık ama resimleri yüklemek ancak nasip oldu.
Kamp yerimize geldiğimizde saat 21:00 suları idi ve hava oldukca soğumuşdu.
İlk gecemiz 0 derece idi ama ateş başında kestanelerimiz ve çayımız on numaraydı.
Çok güzel kareler. Bayram tatilinin hakkını vermişsiniz. Paylaşım biraz geç olmuş ama ne yapalım bu seferlik hoşgöreceğiz. ;D
Gençliğinizi ve enerjinizi böyle güzel etkinliklerde yaşamanız çok hoş. Yaş ilerledikçe bu tür aktiviteler sadece fotograflarda
seyredilebiliyor. ??? tadını çıkarın... :
Güzeldere şelalesinde çok fazla ilerlemedik. resimde görülen yerlerdeydik daha çok. Ama aşağılarda belki verdır.
Samandere şelalesinde ise malesef. Girilebilecek yerlerin etrafı güvenlik çemberine alınmış ve aşağılarda kalıyor.
Girip yüzmek yerine seyretmek ve dinlemek oldukca keyifli.
Hocam mekan cok guzel duruyor. Bayramin ardindan bizde dusunuyoruz ama oncesinde bir kac sey sormak istiyorum.
Burasi milli park gibi bir yer mi ve ucretli mi ?
Kamp alanin hemen yaninda cesme goruluyor. icme suyu olarak da kullanabiliyimiz ?
Ve en onemlisi GPS bilgileri varmi elinizde ?
Hocam mekan cok guzel duruyor. Bayramin ardindan bizde dusunuyoruz ama oncesinde bir kac sey sormak istiyorum.
Burasi milli park gibi bir yer mi ve ucretli mi ?
Kamp alanin hemen yaninda cesme goruluyor. icme suyu olarak da kullanabiliyimiz ?
Ve en onemlisi GPS bilgileri varmi elinizde ?
Evet güzel yerler.
Milli park değil ama girişler makul ücretli. Epey zaman oldu inanın hatırlamıyorum giriş ücretlerini.
Görülen çeşme içme suyu ve oldukca soğuk.
Malesef GPS bilgileri yok. Ben de google earth tan aratıp bulmuştum.
Bir hatırlatma yapmak isterim, geçen sen bayramda gittiğimizde gece sıcaklık 0-1 derecelerdeydi. Buna göre hazırlıklı gitmenizi tavsiye ederim.
Birde saman dereden sonra abant yolunu takip ederseniz bir yaylaya çıkarsınız (adını şuan hatırlayamıyorum). Orada da kamp atmanızı öneririm. Bu yayla ile samandere arasındaki yolun manzarı mükemmeldir. Hele bide sonbahar ise .............
Evet güzel yerler.
Milli park değil ama girişler makul ücretli. Epey zaman oldu inanın hatırlamıyorum giriş ücretlerini.
Görülen çeşme içme suyu ve oldukca soğuk.
Malesef GPS bilgileri yok. Ben de google earth tan aratıp bulmuştum.
Bir hatırlatma yapmak isterim, geçen sen bayramda gittiğimizde gece sıcaklık 0-1 derecelerdeydi. Buna göre hazırlıklı gitmenizi tavsiye ederim.
Birde saman dereden sonra abant yolunu takip ederseniz bir yaylaya çıkarsınız (adını şuan hatırlayamıyorum). Orada da kamp atmanızı öneririm. Bu yayla ile samandere arasındaki yolun manzarı mükemmeldir. Hele bide sonbahar ise .............
ben yanlış anladıysam lütfen düzeltin
samandere şelale kamp alanı düzcede
sinek yayalası daha güzeli oda yakınında ama
google dan arıyorum ağrı çıkıyor
bulursanız karadan (navigasyon yok)
tarif için teşekkür ederim...
ben yanlış anladıysam lütfen düzeltin
samandere şelale kamp alanı düzcede
sinek yayalası daha güzeli oda yakınında ama
google dan arıyorum ağrı çıkıyor
bulursanız karadan (navigasyon yok)
tarif için teşekkür ederim...
[/quot
Evet, saman dere Düzcede. Sinek yaylasıda samandere ile abant arasında.
Dilerseniz Googlemaps den Düzce Samandere diye aratırsanız çıkıyor.