rechargeable
Kamp III
Birçok insan köpek seçiminde farklı ırklara yönelir. bunun altında birçok sebep olabilir. sizin tercihinizi belirleyen sebepleriniz nelerdir?
terrano' Alıntı:bahçemde sokaktan alma köpek beslemek daha çok işime geliyor. hem bir tanesine yuva kazandırmış oluyorum, hem de köpeklerimi uysal yetiştirdiğimden ırk olması durumunda çalınma korkusu yaşamıyorum. .
yucesan' Alıntı:Dünyada kurt boğabilen tek köpek ırkıdır.
PrometheusTR' Alıntı:Bu böyle ise aklıma takıldı, domuz boğabilen Dogo neden kurt boğamaz? ???
Ha bu arada Alman Çoban Köpekleri (yanlış bilinen adıyla kurt köpeği - German Shepherd) ve Colie (Lessie cinsi olan ) zekilik sırasında ilk ikiyi alırlar.
terrano' Alıntı:dogo arjantinde sürüleri büyük kedilerden korumak için türetilmiş. dağ aslanı avlayan bi hayvanın kurt boğmaması diye bir şey olmaz. kurtlara karşı başarılı tek köpek ırkının kangal olması da doğru bir bilgi değildir. yurtdışında yetiştirilen bütün çoban köpekleri benzer davranış özellikleri yani kurtlardan korumak için yetiştirilir.diğerlerinden örneğin bloodhound tazısı bir av köpeğidir ama kurtlara karşı da agresif olarak bilinir. ama dogo değişik bir hayvan sakın bulaşmayın derim ben
PrometheusTR' Alıntı:Ha bu arada Alman Çoban Köpekleri (yanlış bilinen adıyla kurt köpeği - German Shepherd) ve Colie (Lessie cinsi olan ) zekilik sırasında ilk ikiyi alırlar.