S suf77 Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer iznik 27 Şub 2013 #1 Arkadaşlar v6 5k için ön helezon lazım bu modellere uyan diğer markaları bilen varsa bilgi paylaşabilirmi teşekkürler.
Arkadaşlar v6 5k için ön helezon lazım bu modellere uyan diğer markaları bilen varsa bilgi paylaşabilirmi teşekkürler.
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 1 Mar 2013 #2 Ynt: Helezon üzerindeki helozonlardamı problem var yoksa daha farklı bir helozonmu takmayı düşünüyorsun açıklık getirirsen yardımcı olurum.
Ynt: Helezon üzerindeki helozonlardamı problem var yoksa daha farklı bir helozonmu takmayı düşünüyorsun açıklık getirirsen yardımcı olurum.
A AL1820 Zirve Mesajlar 1,724 Tepkime Puanı 3 1 Mar 2013 #3 Ynt: Helezon ojinal yaylardan istiyorsanız bendede var
S suf77 Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer iznik 6 Mar 2013 #5 Ynt: Helezon İlginize tşk ederim .problem bozuk yolda asvalttaki çukurlarda aşırı sarsıntı hissediyorum bu araçların hepsimi böyle yoksa önceki aracım sedan e 200 mercedesti onumu arıyorum bilemedim.
Ynt: Helezon İlginize tşk ederim .problem bozuk yolda asvalttaki çukurlarda aşırı sarsıntı hissediyorum bu araçların hepsimi böyle yoksa önceki aracım sedan e 200 mercedesti onumu arıyorum bilemedim.
INsoMNiA Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 6 Mar 2013 #6 Ynt: Helezon sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz...