Ynt: Hepsiburada.com
Sizler ürünleri yanlış ya da eksik olsa da elinizde görmüş şanslılardansınız
İki ay evvel ( işlerimin yoğunluğu nedeniyle ) internetten Bora Tiger Bıçağı sipariş vereyim dedim..Ve tabi ki malesef ilk baktığım " hepsiburada " oldu..Bir çırpıda siparişimi verdim ve heyecanla beklemeye başladım..Hiç unutmam sipariş tarihim 25 Mart 2011
..3 gün geçti " tık " yok ..1 Haftayı devirdik , hala " tık " yok..Sitenin ilgili bölümüne mail attım .. " Siparişiniz üretici firmadan beklenmektedir.En kısa zamanda elinize ulaşacaktır " diye bir cevap aldım .." İyi , güzel " dedim ama ikici haftayı bitirirken hala " tık " olmayınca bu sefer siteye daha uygun (!) bir mail attım..Yine " Üreticiden bekleniyor " cevabını alınca sinirlendim..Ankarayı Bora firmasını aradım.." Beyefendi bize gelen sipariş en fazla 2 gün içinde siteye yollanır " demezler mi
Bu sefer bir hışımla hepsiburada'ya döndüm bir mail daha attım ..
Aldığım cevap aynıydı " Siparişiniz üretici firmadan beklenmektedir.En kısa zamanda elinize ulaşacaktır "..O sinirle çığlığım Taksimden duyulmuştur herhalde
hepsiburada'nın merkezi Ümraniye Devlet Hastanesine çok yakın bir yerde
Haberiniz olsun
Atladım arabama oraya gittim..Şirkette ne sebeple bulunduğunu kendinin bile bilmediği bir görevli karşıladı beni
Neyse çok uzatmayayım..Hafif bağırtı hafif argo ile içimi döktüm...Fakat sonuç olarak siparişimi iptal edip bir daha " hepsiburada" lafını ağzıma almamak üzere konuyu kapattım..
Şimdi başka başka sitelerden alışveriş yapmaya devam ediyorum..Belki herşeye ulaşmak kolay olmuyor ama en azından aradığımda karşımda cevap alabileceğim birilierini bulmak güzel..