selam yunus emre,
Konu biraz geçmiş motor işini naaptın bilmiyorum ama bundan 3 4 ay önce ben de senin gibi araştırarak bir RT 125 aldım.
Motor işi biraz elimden geldiği için, parca konusunuda en kötü ihtimalle ebay den hallederim diye düşündüm ve kafamdan cıkardım.
Geriye bir tek arka lastiğin yapacağı ağırlık nedeni ile hız problemi olurmu konusu kafama takılıyordu. Suratle işim olmadaığı için, motoruda şehir içinde kullanacağım için bunu da dert etmedim. (baska 125lik makine kullanmadım ama hızında bir problem olduğunu dusunmuyorum) sonunda 2006 model temiz bir makine buldum ve aldım.
Almamdaki en büyük neden ise motorun kendi karakteri olmasıydı ki araclarda en cok buna dikkat ederim. Motoru kendime göre boyadım bir kac ufak değisiklik ve aksesuarla istediğim hale getirdim ve şuanda keyifle kullanıyorum. (istersen fotoğrafları paylaşabilirim)
Sonuca gelirsek, eğer farklı birşey istiyorsan düşünmeden al derim, parça konusunda ise ben aldığımda fren kollarının ucları kırıktı 30 TL den degistirdim. eğer ellerinde olmayan birşey olursa biraz beklemek zorunda kalabilirsin, bunun dışında bulunamıyacak birşey olduğunu sanmıyorum.