KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
Çok keyifli bir gezi olmuş ama yaklaşık bir aydır avrupa yakasında tek yıldız lı 4x4 lerle yapılacak bir organizasyon bekliyorum.yapmışsınız ama konu organizasyon yapıldıktan sonra açıldı sanırım.eğer bir kaç gün önceden bilgim olsaydı mutlaka katılırdım.bu tarz organizasyonların devamını bekliyoruz....
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
haldun baba hayırlı günler
allahtan kadroda varmışsın
yoksa ağustosta ancak çıkardı
normal araçlar ama seni cumartesi çok aradık
gece bayağı zor etapları geçtik gecesaat ikide
ancak bitirdik
dos doğan oto servisi' Alıntı:
haldun baba hayırlı günler
allahtan kadroda varmışsın
yoksa ağustosta ancak çıkardı
normal araçlar ama seni cumartesi çok aradık
gece bayağı zor etapları geçtik gecesaat ikide
ancak bitirdik
telefon diye bişey var valla lopez'e girdik tem servis okuyosa bir arka mahruti keçesi hazırlasın yoksa eski diskom gibi yağ revan vaziyetleri olabilir
[attachment=1] Aslında programım farklıydı hafta içinde Suat Kabal aramış Adnan'yarıştan önceki aracın son testleri için kemer taraflarında antrenman ve biraraya gelerek piknik mangal gibi falan.ama neye niyet neye kısmet demişler.bu gezinin olacağını okumuş ama ismimi yazmamıştım,suat tüm aramalarıma rağmen telefonu açmıyordu ve bu geziye dahil olup günü kurtarayım dedim
Geziyi organize eden Rıdvan ve katılanadı aklımda kalan Hasan''pancarmotorcu'' Murat ''Damast'' ve Levent Capt.(yepyeni g.vitarasıyla 60 cm lik çamura daldı aman kaptanım bunlar airbus 340 diil dahasonra katılan Suat Kabal ve Adnan'a teşekkürler.adını hatırlayamadığım arkadaşlardan özür dilerim[attachment=1]
herkese slm lar çok harıka bır hafta sonu geçirdık ama en çok begendıgım yerde semaver de kaynayan tavşan kanı gıbı çaydı gunharıka bır gun du tum arkadaşlara her sey için çok teşekkurler (bekir başyurt)