İstanbul'a Yakın Tesisi Olan Yayla Önerisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bberksan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,811

bberksan

Kamp II
Arkadaslar
Istanbul'a cok uzak olmayan bayram tatilinde ailemle beraber 2-3 gun insacil sartlarda kafamizi dinleyebilecegimiz bi yayla varmi? Cevrede (Izmit adapazari yalova abant'a kadar olan yerlerde bircok yayal biliyorum ama tesis altyapi yetersiz. 5 yildiz konforu aramiyorum ama kullanilabilir tuvalet sicak su gibi ihtiyaclar hanim ve cocuklar icin olmaz ise olmaz. Yuvacik'da karaaslan var mesela ama orasi da yayla degil. Varmi bi tavsiyeniz.

Etiketler
Ynt: İstanbul'a Yakın Tesisi Olan Yayla Önerisi?

Bolu Aladağ GSİM tesisleri var, mükemmel bir coğrafyada fazlasıyla konforlu...

http://www.bolu-gsim.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=51:aladag-genclik-iszilik-ve-spor-kampusu&catid=25:merkez-tesislerimiz&Itemid=89

Sedat abi cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Ama bolu bize biraz uzak geldi (Bayram trafiginde... ) .Bakmaya devam ediyorum

İzmit'in ve Sakarya'nın yaylaları var ama bayram trafiği dediğin zaten İzmit'ten itibaren başlayacağı için İzmit'e gitmenle Bolu'ya gitmen arasında pek bir fark olmayacak ;)

Inonu yaylasi altinda , yuvacik ustunde Karaaslan kamping'de karar kıldık fakat 2.gune yer yok ben de arefe ve 1.gune yer ayirttim 2.gune de Allah kerim. Bogurtlenler kivamina gelmismidir acaba? Bi gunu sabahtan aksama yayla'da geciririz. Uzun zamandir aysiz bi gecede yildizlari gostermek istiyordum cocuklara umarim hava bulutsuz acik olur.

Merhabalar

Kesinlikle cok doğru bır karar vermişsiniz. ;)
Hem bölge hem de tesis oldukca güzel.3 hafta once oradaydım.Özellikle dere kenarında ki masalarda ayaklarınızı suya sokarak güveçde muhlama yemenizi öneririm ;) 2 ceşit yapıyorlar:bırısının uzerı kasar peynırlı ve kıtır oluyor dıgerı ıse yumusak ve yağlı oluyor.Tercıh sızın ;D
Eger Inonu yaylası na gıdeceksenız cocuklarla hazırlıklı olmanızı onerırim çunku cok fazla sılah sesı duyabılırsinız :mad: Oradakı ınsanların haberlesme seklıymıs bu :eek:
Yıldızlara gelınce umarın stedığınız net havayı yakalayabılırsınız.Uzansanız avucunuza gelecek gıbı gokyuzunde duruyorlar hatta o kadar coklar kı ınsanın kafası karısıyor :D
Bu arada Yuvacık barajı etrafından gecerken yolun kıvrımlarının keyfını cıkarmayı unutmayın olur mu? ;)
Iyı tatıller dılıyorum.
Donuste paylasırsanız cok memnun olurum.
Saygılar ve Sevgıler...

[attachment=1][attachment=2][attachment=4][attachment=5]

IMG_2543.jpg

IMG_2518.jpg

IMG_2895.jpg

IMG_2844.jpg

Karaslan amaca uygun doğru adres olmuş,
3.gün için size kartepe greenpark (5 yıldız) önerebilirim, hatta otele karaaslan tesislerinden sonra yaylalardan ulaşabilirsiniz, uzun bir yol sizi bekliyor olacak
yok 5 yıldız bana uymaz derseniz kuzuyaylada kamp atabilirisiniz, sıcak suyu bilemem ama wc, elk. sıkıntısı yok, yada o gün/gece kapanışı muhteşem körfez ve sapanca gölü manzarası eşliğinde kuzuyayla geyik alalnında yapabilir yatmak için maşukiyeye inebilirsiniz,

http://yazicilarotel.com.tr/en_default.asp

selamlar.
Mesut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR