tiskeli
0507 577 80 43
isuzu resimlerini burada paylaşalım
inatmı etti ne. gelecem kapıya tek,tek çekecem senin canavarın resimlerini koyacam buraya hemide sayfalarcagozukara' Alıntı:Evet Hüseyin bey sizin resimleride bekliyoruz
önce motorunun uygun olup olmadığının araştırmasını yaptım turboyu 250 tl ye turbocudan kkk marka çıkma turbo aldım monifoltların yapımı ve yağlama sistemi 250tl gibi masrafı olmuştu 2002 senesinde 2200 dd de 0.8 bar basınç veriyordu tabi mazot pompa ayarınıda biraz açmıştım 0-100 km hızlanması 20 sn den 12 sn ye inmişti araç 2. vitesle kazıyarak kakış yapıyordu ama şimdiki aracım 3000 motor 1. vitesle bile zor kakıyor elektironik motorun kendini göstermesini engelliyorgozukara' Alıntı:Hüseyin bey turbo uygulamasıyla ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz performansta belirgin bir değişme oldumu bendede 3.2l dizel nissan var yıllardır cesaret edemiyorum
benim oğlandan fırsat bulamıyorum[attachment=2][attachment=3][attachment=4]son_kral_54' Alıntı:inatmı etti ne. gelecem kapıya tek,tek çekecem senin canavarın resimlerini koyacam buraya hemide sayfalarca