Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "
gezenmen' Alıntı:
güzel bir araç çıkıyor ortaya, tebrikler. kafama takılan şey, aynı durumu daha öncede görmüştüm ve merak etmiştim, jantların o şekilde o boya ile boyanmasının mantığı nedir acaba.
bugun bır cj 5 aldım motor sansızamn dıf ıyı durumda ancak bıraza yukseltıp lastıklerı 35*12.5 yapmak ıstıyorum yuruyen aksam veya sansızam veya motorda zorlama yapar mı 4.2 motor var bu konu hakkında bılgı alabılırmıyım,arazıde kı durumu ne olur yolda cok gezer ve rahasız olursun dıyorlar bunları yasarmıyım,araziye sık sık cıkacagım asfalttan daha cok hatta,bılgı alabılırsem sevınırım
Sorunuzu yanlış yere sormuşsunuz bende bu konularda çok fazla bilgili değilimdir.Jeep Cj başlığından konu açın size yardımcı olacaklardır.Veya formu inceleyin bu konularda bir çok defa açıklama ve bilgileri verildi.teşekkürler
naturalbornchiller' Alıntı:
bugun bır cj 5 aldım motor sansızamn dıf ıyı durumda ancak bıraza yukseltıp lastıklerı 35*12.5 yapmak ıstıyorum yuruyen aksam veya sansızam veya motorda zorlama yapar mı 4.2 motor var bu konu hakkında bılgı alabılırmıyım,arazıde kı durumu ne olur yolda cok gezer ve rahasız olursun dıyorlar bunları yasarmıyım,araziye sık sık cıkacagım asfalttan daha cok hatta,bılgı alabılırsem sevınırım