Merhabalar, hafta sonu ön tampon hırpalandı biraz, hazır tampon işlem görecekken tamponu modifiye etmek istiyorum. İnşallah sonbahara doğru 2" yükselteceğim + 235/75/15 + Spacer+ alt koruma olacak. Bu plastik tampon kesme dikme işlemlerini nerede yaptırabiliryoruz. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı?
Merhabalar, hafta sonu ön tampon hırpalandı biraz, hazır tampon işlem görecekken tamponu modifiye etmek istiyorum. İnşallah sonbahara doğru 2" yükselteceğim + 235/75/15 + Spacer+ alt koruma olacak. Bu plastik tampon kesme dikme işlemlerini nerede yaptırabiliryoruz. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı?
235 için gerekmez diye konuştuk Mehmet Becce Bey ile hatta lastikleri aldım, yanlış anlamadım sanıyorum. 235/75/15 uygulayıp sorun yaşayan kimse var mı, ? Ben sizin aracı takip ettim buradan, get leri ve lastikleri , sonra offseti de biliyorum. Çamurluk arkası derken tam neresini kastediyorsunuz?
235 için gerekmez diye konuştuk Mehmet Becce Bey ile hatta lastikleri aldım, yanlış anlamadım sanıyorum. 235/75/15 uygulayıp sorun yaşayan kimse var mı, ? Ben sizin aracı takip ettim buradan, get leri ve lastikleri , sonra offseti de biliyorum. Çamurluk arkası derken tam neresini kastediyorsunuz?
Lastik almadan önce RescueTeam Murat ile telefonda konuşmuştum. Sağolsun çok yardımcı oldu. 2" de Sürtme yaptığını ve kesip biçme gerektiğini söyledi. Yabancı bir sitede de ekteki gibi bir uygulama görünce 235den vazgeçtim. Yoksa benim de niyetim 235 75 15 federal idi.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49621.msg569354#msg569354
Lastik almadan önce RescueTeam Murat ile telefonda konuşmuştum. Sağolsun çok yardımcı oldu. 2" de Sürtme yaptığını ve kesip biçme gerektiğini söyledi. Yabancı bir sitede de ekteki gibi bir uygulama görünce 235den vazgeçtim. Yoksa benim de niyetim 235 75 15 federal idi.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49621.msg569354#msg569354
Hafta sonu ön tampon epey hırpalandı , ön tamponu gözden çıkardım. Arkayı kurtarmaya çalışacağız. Ayna mahruti konusuna takıldım, 235 kullanıpta mahrutiye ihtiyaç duyan oldu mu?
Kürsat ben de 2000 cc v6 var, 215/65/16 olan standart lastiklerini 225/70/16 ile değiştirdim araç bir vites kaybetti.. Rampalarda bayılmaya başladı ve sadece % 5 civarı bir ölçü değişikliği oldu...
Tolga ve bende 215 75 15 var. Boluya giderken ramplarda kamyonlara yol verdik.
1 ölçü büyüttüğümüz halde bile bizimkiler sürünüyor.
Gerçi 1 ölçü diyoruz ama bunun yanında MTnin getirdiği lastik başına +5 kg da var tabii.
Henüz çözüm bulamadık Tolga Becceden ayna mahruti alma niyetinde.
Tolga ve bende 215 75 15 var. Boluya giderken ramplarda kamyonlara yol verdik.
1 ölçü büyüttüğümüz halde bile bizimkiler sürünüyor.
Gerçi 1 ölçü diyoruz ama bunun yanında MTnin getirdiği lastik başına +5 kg da var tabii.
Henüz çözüm bulamadık Tolga Becceden ayna mahruti alma niyetinde.
lastiği küçükte alsan büyükte alsan ayna mahrutiden kaçış yok yani. Eh bu işin zevkide bu sanki, yavaş yavaş, sindire sindire, deneye deneye.. Birde ben Jimny ile uzun yol yapmıyorum, sadece şehir içi ve hafta sonu. Sizin ayna mahruti haberlerinizi bekliyoruz bende yaptırınca artık benide çağırın, birde gri jimny olsun. selamlar,
bende de 215/75/15 Rampalarda herkes e yol veriyorum sinir bozucu oluyo ama olsun şimdilik böyle idare ediyoruz,ki 10 gün sonra karadeniz e gitçem uzun yol yani 4000 km gibi olcak sanırım burda fotoğraflarla paylaşlam geziyi,
bende de 215/75/15 Rampalarda herkes e yol veriyorum sinir bozucu oluyo ama olsun şimdilik böyle idare ediyoruz,ki 10 gün sonra karadeniz e gitçem uzun yol yani 4000 km gibi olcak sanırım burda fotoğraflarla paylaşlam geziyi,
Eşimle birlikte gideceğiz etkinlik yok ama Arhavide siteden tarık beyle tanışma niyetimiz var,Rota İzmirden Ankara üzeri ilk gün Giresun a kadar orda bir gece kaldıktan sonra sahil yoluyla Trabzon Rize İspir üzerinden Yusufeline (kiskim)dönüşte Artvin Merkez Üzerinden Yetiştirebilirsek KAfkasör yaylası ,Rize ayder, kavrun,Trabzon ,Maçka Sümela Akçabatt gibi,,,
lastiği küçükte alsan büyükte alsan ayna mahrutiden kaçış yok yani. Eh bu işin zevkide bu sanki, yavaş yavaş, sindire sindire, deneye deneye.. Birde ben Jimny ile uzun yol yapmıyorum, sadece şehir içi ve hafta sonu. Sizin ayna mahruti haberlerinizi bekliyoruz bende yaptırınca artık benide çağırın, birde gri jimny olsun. selamlar,
Çamur lastiği olarak 1 sezon 31" insa turbo kullandım.
Çekiş problemi çok yaşadım.
Yaz için 30" goodyear at taktım. Ama hep aklımda kış vardı.
Geçenlerde Mehmet abiden ayna-mahruti aldım ve maslakta Atilla da taktırdım. Şuan araba inanılmaz oldu. 30" lastik ile patinaj ile kalkıyor. Daha önce 2. vites ile zorlanan rampalarda 3lüyorum....
Şuan hız göstergem standarta göre fazla gösteriyor. 31" insa turboları takınca araç tam olarak standarta dönmüş olacak...