musatfa' Alıntı:çadır,uyku tulumu,çanta,çadır matı ortalama fiyatları nelerdir biraz kaliteli olsun ama uzun yolculuklar için yaz kış dayanıklı olabilen bütceyi aşmasın ama
Kışın ortasında kamp yapmak zaten biraz tecrübe ister , yani sizde tüm ekipmanlar eksiksiz olsa bile yinede zorlanabilirsiniz. Bu sebeple yazın başlamak çok daha iyi.andac773' Alıntı:yaz kampçılığı malzemeleri ne kadar ortalama ben 60 lt bi çanta almayı düşünüyorum yeterlimi?
Kamp atacağınız yeri iyi seçmek önemli.Ayrıca markadan markadan kalite değişmektedir.Lafuma 3 mevsim tenteli çadır sizi yarı yolda bırakmaz.Ancak kampçılığı gerçekten iyi biliyorsanız,ben kamp atacağım yeri iyi seçerim ne rüzgarla ne başka bir olumsuzlukla karşılaşırım diyorsanız carrefourda satılan çadırlar bile işinizi görür.Tabii yaz için konuşuyorum. Kışın 5 mevsim çadıra ihtiyaç duyarsınız.musatfa' Alıntı:350 tl ancak ayıra bilirim çift tenteli 3mevsimlik bi çadır sert bi rüzgar yada yağmura dayanırmı ?
musatfa' Alıntı:decathlon marka olan çadırın satıcısı sizmisiniz ? çanta için ben aramadım yanlışlık olmasın
musatfa' Alıntı:#46262496 bu ilan nolu çadıra bakarmısınız sahibinden baya iyi gibi ?
musatfa' Alıntı:5 mevsim ve fiyatı çok iyi ozaman kaçırmayalım sipariş geçim