Henüz lastik markasına karar veremedik, OK 144, İnsa Turbo Special, Bfg Goodrich ve Federal Couragia MT arasından seçim yapmamız icap ediyor. Henüz yükseltme de (muhtemelen 8-10 cm) muallakta olduğu için karar verebilmiş değiliz. Değerli yorumlarınıza açığız.
Henüz lastik markasına karar veremedik, OK 144, İnsa Turbo Special, Bfg Goodrich ve Federal Couragia MT arasından seçim yapmamız icap ediyor. Henüz yükseltme de (muhtemelen 8-10 cm) muallakta olduğu için karar verebilmiş değiliz. Değerli yorumlarınıza açığız.
standart halinden yükseltme olduğu zaman haliyle lastik ebadıda büyüyecek yoksa çamurlukları doldurmayan küçük lastikler aracınızı leylek misali bir hal aldırır...
ben şuan birtakım ok 144 lastiğim olmasına rağmen ve aracımda 205 70-16 yazlıklarım olmasına rağmen federal mt 205 80 16 almayı düşünmekteyim...
yükseltme uygylamasından sonra mutlaka offsetli jant kullanmalısınız...
yükseltmeyi yaparken mutlaka ön difransiyeli kasıntıya getirmemeniz gerek gereken tedbirleri almalısınız.....
saygılar
sevgili arkadaşlar bende bir niva almayı düşünüyorum,yeterince niva ile ilgili bilgim yok mesala off-road için düzenlenmiş bir niva ile şehir içinde ve şehirler arası yol gidilirmi.?sakıncaları varmıdır varsa neler gibi .yazarsanız çok sevinirim gerçekten yeni başlayan ve lada niva bilgi yoksunuyum.şimdiden teşekkür ederim.
aracını yeni alan arkadaşa kazasız belasız günler diliyorum.
sevgili arkadaşlar bende bir niva almayı düşünüyorum,yeterince niva ile ilgili bilgim yok mesala off-road için düzenlenmiş bir niva ile şehir içinde ve şehirler arası yol gidilirmi.?sakıncaları varmıdır varsa neler gibi .yazarsanız çok sevinirim gerçekten yeni başlayan ve lada niva bilgi yoksunuyum.şimdiden teşekkür ederim.
aracını yeni alan arkadaşa kazasız belasız günler diliyorum.
Şehir içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz ama ş.arası size pek konfor sunmayacaktır, yavaşlığı da cabası tabi.
Ayrıca yükseltme yapacak olursanız çok dikkatli olmanız gerekecek...
Şehir içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz ama ş.arası size pek konfor sunmayacaktır, yavaşlığı da cabası tabi.
Ayrıca yükseltme yapacak olursanız çok dikkatli olmanız gerekecek...