Karakise Zirvesi - Ankara (2 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,611
Ynt: Karakise Zirvesi (2 Aralık 2007)

Ellerine sağlık hocam...Çok güzel fotoğraflar...Gerçekten güzel bir etkinlik olmuş...Diğer iki çıkışıda bekliyoruz ;)

Etiketler

ankara'da yaptığınız etkinliklere katılma imkanımız varmıdır? Ankara için belli duyuru bölümü varmı acaba? katılmak isterdim bu tür zorlu yürüyüşlere ama yinede çok güzel ve keyifli bir aktivite olduğu görünüyor. :smiley:

Zerrin Hanım gerçekten güzel bir faaliyet olmuş. İzlerken içim gitti vallahi.
Ben de Ankara'dayım ve faailiyetlerinize katılmak isterim. Hatta Mira dağı gezisine katılmak için niyetlendim. Fakat o kadar uzun zaman oldu ki böyle faaliyetlere katılmayalı (5 yıl kadar), kondisyonum pek iyi sayılmaz. Tabi biraz da sigara da var ::smiley: Dolayısıyla katılırsam grubu yavaşlatırım diye çekindim açıkçası. Geçenlerde formum nasıl diye Eymir'e yürüyüşe gittim. Dört saat kadar dere tepe yürüdüm. Biraz antrenmana ihtiyacım olduğunu hissettim, tabi bir de şu lanet sigarayı bırakmaya...

Merhaba, Ankara'da yapılacak olan etkinlikler için ben '' Doğa Yürüyüşü '' başlığı altında duyuru yapıyorum, bu hafta Mira Dağı etkinliğimiz vardı ve duyuru yapmıştım. Bunadan sonraki etkinliklerimize beklerim her zaman, ilgi için tşkler....

denizci' Alıntı:
ankara'da yaptığınız etkinliklere katılma imkanımız varmıdır? Ankara için belli duyuru bölümü varmı acaba? katılmak isterdim bu tür zorlu yürüyüşlere ama yinede çok güzel ve keyifli bir aktivite olduğu görünüyor. :smiley:

Çok tşkler, gerçekten çok eğlendik :smiley:
Mira Dağı için keşke katılsaydınız diyorum, hele Eymir'de antrenman yapıyorsanız çok sorun yaratmaz, zaten artçı arkadaşımız bulunuyor :smiley:
Bir daha ki etkinliğe bekliyorum mutlaka...

focus' Alıntı:
Zerrin Hanım gerçekten güzel bir faaliyet olmuş. İzlerken içim gitti vallahi.
Ben de Ankara'dayım ve faailiyetlerinize katılmak isterim. Hatta Mira dağı gezisine katılmak için niyetlendim. Fakat o kadar uzun zaman oldu ki böyle faaliyetlere katılmayalı (5 yıl kadar), kondisyonum pek iyi sayılmaz. Tabi biraz da sigara da var ::smiley: Dolayısıyla katılırsam grubu yavaşlatırım diye çekindim açıkçası. Geçenlerde formum nasıl diye Eymir'e yürüyüşe gittim. Dört saat kadar dere tepe yürüdüm. Biraz antrenmana ihtiyacım olduğunu hissettim, tabi bir de şu lanet sigarayı bırakmaya...

Ynt: Karakise Zirvesi - Ankara (2 Aralık 2007)

ceranus' Alıntı:
Çok zor oluyor yüklemeyi yapmak hocam, zaman alıyor bu günlük bu kadar benden :D

Konu başlığı ile ilgili olmasa da yazdıklarım buraya yazmayı uygun gördüm Zerrin hanım,

FOTOĞRAFLARIN GEZENBİLİR.COM'a AKTARILMA İPUÇLARI

1 - Doğa Yürüyüşlerinde çekmiş olduğumuz resimleri (etkinlik başlangıcından sonuna kadar ) PC'ye aktarırken dosya ismi olarak ; etkinliğin ismini ve tarihini yazınız.
2 - PC'ye aktarılan resimlerden gezenbilir.com'a yüklenecek olanları ayrı bir klasöre kopyalayarak küçültünüz.
3 - Photubuckete yüklenecek resimleri seçerken en son çekilen (etkinlik sonunda) resimden ilk çekilen resme doğru seçme yapınız.Bunun nedeni photbuckette IMG kodu alırken tersten sıralama yapması.!!
4 - Photbuckete yüklemeler tamamlanınca IMG kodlarını toplu olarak alın.Bu esnada boş bir word dosyası açarak IMG kodlarını, sayfaya kopyalayın. ( Dosyayı kaydetmeniz tavsiye olunur. elektrik kesintisi olursa tüm kodlar güme gitmesin. :smiley: )
5 - Gezenbilir.com da etkinlik için konu başlığı açtığınız zaman, bu word dosyasından 5 adet kod kopyalayarak mesajınıza ekleyin.Worddan aldığınız kodları koyu hale getirerek mükerrer kayıt hatasına düşmekten kurtulun. ;D
6 - Tüm kodları etkinlik başından etkinlik sonuna doğru yerleştirdikten sonra Word dosyasının içini silip bir sonraki etkinlikte kullanmak amacı ile PC nizde tutabilirsiniz.

Doğa yürüyüşlerinde çekmiş olduğum resimleri bu tarz bir operasyon ile yerleştirdiğim için kısa sürede tüm resimleri işlemiş oluyorum.
Yazım dilimdeki emir verir tarz daki cümleler içinde özür diliyorum.

Öz Murat ,

Bilgiler için teşekkür ederim. Uygulamaya çalışacağım :smiley:

Adaş süpersin vallahi :D Zerrin hocamın işine yarar umarım bu pratik aktarımın...Yürüyüş sezonunu açmışken bu fotoğraf yükleme muhabbetinden dolayı vazgeçecek yoksa :D Ben şahsen çok sevindim Zerrin hocamın yürüyüş sezonunu açmasına...Okuyacak yeni etkinlikler çıkmaya başladı ;) Hemde senden başka kimsenin pek birşeyler yazıp çizmediği treking bölümünde...Bu nedenle çok sevindim Murat hocam...Sen İzmir'i , Zerrin hocam'da Ankara'yı karış karış aktarırsınız artık...

Birşey değil.
Bu tip pratik yaklaşımlara Life Hacking deniyormuş. Yaşamı Haklama ya da Yaşamı Kolaylaştırma.
:smiley:
Bir arkadaşımın 10 çift aynı renk çorabı varmış. Böylece makinadan çıkıp kuruttuktan sonra diğer tekini bulma derdi olmuyormuş. :smiley:
Bı konu ile ilgili bir konu başlığı açmalıyız.
Erkut'un Gölcük gezi sayfası gibi bu sayfayı da tarumar ettim ben. :(

Sağol Murat , sezon aslında hep açık bende :smiley: ama işte bu foto yükleme olayı zaman istediği için hep es geçiyordum :smiley: artık İzmir Murat sayesinde bu işi kolaylaştıracağım umarım :smiley:
artık benden kurtuluş yok gibi :smiley::smiley::smiley:

AYDURAN' Alıntı:
Adaş süpersin vallahi :D Zerrin hocamın işine yarar umarım bu pratik aktarımın...Yürüyüş sezonunu açmışken bu fotoğraf yükleme muhabbetinden dolayı vazgeçecek yoksa :D Ben şahsen çok sevindim Zerrin hocamın yürüyüş sezonunu açmasına...Okuyacak yeni etkinlikler çıkmaya başladı ;) Hemde senden başka kimsenin pek birşeyler yazıp çizmediği treking bölümünde...Bu nedenle çok sevindim Murat hocam...Sen İzmir'i , Zerrin hocam'da Ankara'yı karış karış aktarırsınız artık...

Yazmayı unutmuşum.
Explorer'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz Zerrin hanım.
İnternet Sayfalarını, Yeni Sekme de aç seçeneği var mı ?
Varsa , aynı sayfada gezenbilir.com /doğa yürüyüş / yeni konu başlığı , sayfa içinde ki sekmede photobucketi açarsınız.
Görev çubuğunda net sayfası aramanıza da gerek kalmaz. aynı sayfada sekmeler arasında dolaşarak zamandan tasarruf sağlarsınız.

maalesef internet sayfalarını yeni sekmede aç seçeneği yok
ama pc ye format attıracağım, biraz yavaşladı gibi geliyor :smiley: hangi sürümü yükleteyim ?
Bir de sadece Zerrin lütfen :smiley:

Tamam Zerrin.
İnternet Explorer Son sürüm sanırım 7.1 :smiley:
Ya da Sedat'ların önerdiği Fire Fox. onda da sekme aç var.
Yani bir sayfa içinde onlarca farklı sayfa açılabiliyor.
Araç çubuğunda ise sadece 1 adet sayfa açılmış gibi görünüyor.
Bu sekme açmanın kolaylıkları örnekleyeyim.

1 sayfa açtınız. diyelim gmail. O sayfada 2. sekme yahoo,3 sekme hotmaili açarsınız ayn anda tüm e-postaları kontrol edebilirsiniz.
2. sayfa (araç çubuğunda görünecek) Hürriyet i açtık diyelim. Sekmelerde (sağ tıkla açılıyor) okumayı düşündüğünüz diğer haberleri açarsınız tek tek. Normal işinizi yaparken o sayfalar açılır ve okunmayı beklerler. Araç çubuğunda da düğme kalabalığı olmaz.
:smiley:

Firefox u kullanamadım nedense Murat, aslında şuan oda yüklü ama ben de sorun var :smiley:
sende lütfen sadece Zerrin....

AYDURAN' Alıntı:
Hocam bence firefox kullanın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR