Ynt: Karavan ve Motorkaravan Sergisi - Manchester 19-22 Ocak 2012
Oğluna emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz , taa İngiltere de bile babasının verdiği görevlerden kurtulamamış bu yüzden emeğini daha da önemsiyorum.
Karşılıklı çekyat tarzı basit düzenek ne kadar ferah bir hava vermiş karavana.
Birkaç fotoğrafta ederleri görebiliyoruz esasında; 33.000-52.000 pound (TL için yaklaşık 3 ile çarpmak gerekir) arasında ederler gördüm kamper ve motorkaravanlar için. (Tümüyle kullanılmamış araçlar olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım..) Bunlar benim görebildiklerim; daha yüksekleri orada var mıydı bilmiyorum. Kuşkusuz çekme karavanlar için bu değer, daha aşağıya iner. Aslında biz bunların değerlerinden çok , düzenlenmesi ile ilgileniyoruz dersem daha doğru olur.
abucam' Alıntı:
Karavan sevdalılarının bilgi birikimlerini güncellemiş oldu, kutlarım...Dünyadan haberdar olmak güzel şey...Devamını bekler oğlunuzu tebrik ederim...
Oğluna emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz , taa İngiltere de bile babasının verdiği görevlerden kurtulamamış bu yüzden emeğini daha da önemsiyorum.
Karşılıklı çekyat tarzı basit düzenek ne kadar ferah bir hava vermiş karavana.
Ynt: Karavan ve Motorkaravan Sergisi - Manchester 19-22 Ocak 2012
Cavid bey size ve oğlunuza teşekkürler.Görüntüler bizi daha bi iştahlandırıyor.Ne yapalım şimdilik görüntüler ile idare edeceğiz.Yinede şükür etmeliyiz.ALLAHA çok şükür ki karavanımız var ve kullanıyoruz.SEVGİ ve SAYGILAR.
Cavid bey size ve oğlunuza teşekkürler.Görüntüler bizi daha bi iştahlandırıyor.Ne yapalım şimdilik görüntüler ile idare edeceğiz.Yinede şükür etmeliyiz.ALLAHA çok şükür ki karavanımız var ve kullanıyoruz.SEVGİ ve SAYGILAR.