Kare Kasa İçin Get Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dinamiq3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,566

dinamiq3

only XJ
Yer
istanbul
merhabalar,
aracımda şuan 3" skyjaker kit var ancak yüksekliği tatmin etmemekte beni, servise gösterdim amortisör boyları yeterli dedi ve track bar tadilatı ile 8cm e kadar koyabiliriz dedi.
2 yada 3 inç get arıyorum bilen duyan elinde olan varmıdır?

aklıma takılan bir soru ise grand cherokee nin ön tarafında kullanılan get benim 98 kare kasama kalıp olarak uyar mı? malum grand cherokee lerden çok fazla get çıkıyor :smiley:

Etiketler
Ynt: Kare Kasa İçin Get Arıyorum

Evet önlerde Grand Cherokee getleri kullanılıyor, kendimden biliyorum tecrübe ile sabit :smiley:. Arkalar için de iyi bir mekanikçi ustaya gösterin, takozu kendisi 1-2 saatte kalıbını çıkarıp yapar. 200-250 lira gibi bir masrafı var.

Ooo cok guzel, tesekkur ederim bilgi icin. O zaman ben grand geti bakmaya basliyayim ;)
Sizin kullandiginiz get kac cm lik? Sikinti yasatiyor mu yada memnun olmadiginiz bir nokta var mi? Kit uzerine yapacagimdan cok sikinti yasamam gibi geliyor bana.

Ynt: Kare Kasa İçin Get Arıyorum (grand Cherokee Ön Geti Aranıyor)

Grand cherokee ön get aranıyor 3" yada 2" olabilir, ilk etapta yenisini yaptırmak yerine boşta olan kullanmayan var ise bu şekilde temin etmek taraftarıyım. ;D

Merhaba,
Yakın zamanda bir arkadaşım Amerikaya gidecek. Kendisinden 2000 WJ için 2" yükseltme kiti isteyeceğim.
Lakin forum ve forum dışında okuduklarım sonucu aklım epey karıştı.
Marka/Fiyat/Fayda üçlemesinde tavsiyeye ihtiyacım var.

Düzeltme: Bu arada kit yazmışım ama aslında get ile yükseltme düşünüyorum. Mevcut lastik ölçülerim 245/70/16. 2" get yükseltmesiyle kullanılabilecek ideal ebat nedir

Sorun çıkmayacağına emin misiniz? Track bar için gerekeni servis söylemiş zaten. Şaft açısı değişecek, alt ve üst kollarda büyük ihtimal problem olacak, pitman arm ın değişmesi gerekecek. 3inch üzeri yükseltmelerde ciddi parçaların değişmesi gerekiyor diye biliyorum. Konuya hakim arkadaşlar daha detaylı bilgi verir sanırım.

Gerekli tadilatlar yapildi ve 2" get koyuldu suan da herhangi bir sorun yok. Pitman icin limite geldi o yuzden 2" ten fazlasina cikmadik. Tesekkurler.

Banada zj için get gerekli bir adet örnekte olabilir burda tornacıya yaptırırım yada en azından ben öyle umuyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR