19 ocak günü çabuk alınan bir kararla düştük yollara
sürekli uğrak yerimiz olan Kemerburgaz tarafına gittik
gezimizi 1adet CJ 7 1 adette Skyteam olarak iki araç yaptık
katılanlar __ C J 7 __ Sezgin (yani ben )
sastuning Alper
sastuning39 Samet
Cenk (henüz üye değil) en kısa zamanda oda gezenbilir li olacak
Pirincçi Köyü tarafından araziye daldık baya gezindik ateşimizi yaktık karnımızı doyurduk Habibler_Kemerburgaz yolu olan asfalttan geri dönüşümüzü yaptık
gezideki araçlar
girişte Skyteam ve arkadaşlar zorlansada ilerleyen dakikalarda sıkıntı yaşamadık
Rehavete kapıldık heralde birden ;D
vay hayırlı günler bilmem hatırlatmaya gerek varmı bensiz olurmuydu bu gezi bi düşünsekmi yok olmazdı nasıl oldu oldu anlayamadımya neysem bidahaya olmayacagını umuyorum paylaşım için teşekkürler
evet çok eğlenceli ve çamurlu bi geziydi başta tecrübesizliktenten çamura batsamda sora toparladım bayram abi sende yanlış anlama bu motoru ıslatma ve deneme amaçlı sas aile arası bi geziydi seni çağırmamamızın senle ilgisi yok yani daha çok gezimiz olacak zaten
Arkadaşlar çok güzel eğlenmişsiniz... Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Fakat sürekli yaptığımız uyarıyı tekrar etmeden geçemicem...
Tek araç olmanan getirdiği riskler(!) üstelik gördüğüm kadarıyla vinçsiz(!) bir araçla. Aman dikkat...
Sağlıcakla kalın, sevgiler...
Arkadaşlar çok güzel eğlenmişsiniz... Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Fakat sürekli yaptığımız uyarıyı tekrar etmeden geçemicem...
Tek araç olmanan getirdiği riskler(!) üstelik gördüğüm kadarıyla vinçsiz(!) bir araçla. Aman dikkat...
Sağlıcakla kalın, sevgiler...
o riskler daha adrenalin veriyo zaten ama uyarıların için teşekkür ederiz mustafa abi
işte takılırsak bi yere motorcumuz gider yardım getirir diye de içimizde bi rahatlık var
bir yerde kalınca akıllanacaz ama daha zamanı var
Yine ekip gezinti de...Alper'in çamur içindeki Skycan'ı kibar kurtarma operasyonu bi harika Çamursuz bir tek o kalmış sanırım...CJ7 araç temiz kalmış bilgin olsun.. Daha çok çamur isteriz..
Yine ekip gezinti de...Alper'in çamur içindeki Skycan'ı kibar kurtarma operasyonu bi harika Çamursuz bir tek o kalmış sanırım...CJ7 araç temiz kalmış bilgin olsun.. Daha çok çamur isteriz..
alper diğer gezilerin acısını çıkardı murat abi üstü başı çamur içinde geliyodu eve
aracı fazla batıramadık doğru
ancak su geçişlerini hızlı yapınca bujiler ıslanıyo
dağda da onları kurutmak zor oluyo be abi ;D
kirletmeden kalan eksikliğimizi yanlamakla kapatıyoruz ;P