2005 model kia sonrento almak istiyorum yakıt yanından sıkıntı olacağını düşünmüyorum benim sizlerden isteyeceğim bilğiler donanımsal ve kaç bin km’de almamı önermeniz olacaktır şimdiden çok teşekkür ederim
Bendede 2005 var memnunum donanım olarak ille şu olucak demek yanlış olur sizin beklentiniz önemli esp zaten yok usta sürücü için ihtiyac değil olsa iyi olurdu ama olanda çok sorun yaşıyor her 5 msj. biri ışık yanıyor sönmüyor muhabbeti var ilk yada ikinci sahibinden fazla el değişmemiş bakımları yapılmış olsa iyi olur hiç motor yapılmamış 300 bin km üstü araç alırsan dikkatli ol derim benimki 188 binde. Motor sesi 50 bin km sorentoyu bozar yakıt 9lt ile 13.5 lt arası 170 hp olanlar bizden 1lt az yakıt harcıyor
Şuan bulduğum bi sorento var 210 binde 30 bin felan istiyor bende takasa girmeyi düşünüyorum megan ıı 1.5 dci hata etmiş olurmuyum acaba dediğim gibi yakıttan yana sıkıntım yok malum 2.5 motor yakacak yani ama keyfte verecek esp felan beni pek ırgalamıyor açıkcası esp ye güvenip araba kullanmaya başlamadık
Şuan bulduğum bi sorento var 210 binde 30 bin felan istiyor bende takasa girmeyi düşünüyorum megan ıı 1.5 dci hata etmiş olurmuyum acaba dediğim gibi yakıttan yana sıkıntım yok malum 2.5 motor yakacak yani ama keyfte verecek esp felan beni pek ırgalamıyor açıkcası esp ye güvenip araba kullanmaya başlamadık
Millet gaza gelip alıyor satanda alanı kekliyor 6lt yakıyor diye sonra satmaya yetişemiyor sen 2100kg 4x4 aracı 1.4 era ile nasıl bir tutarsın araştır bak hesaplı çıkabilir değişensiz boyasız düşük km aracı ucuz alamassın ama ufak hasar kaydı olursa iş değişir
Millet gaza gelip alıyor satanda alanı kekliyor 6lt yakıyor diye sonra satmaya yetişemiyor sen 2100kg 4x4 aracı 1.4 era ile nasıl bir tutarsın araştır bak hesaplı çıkabilir değişensiz boyasız düşük km aracı ucuz alamassın ama ufak hasar kaydı olursa iş değişir
Yok zaten bir tutmuyorum illa ki yakacak yani sonuçta 2.5 motor var yakıttan dolayı ilk dediğim gibi sıkıntım yok şuan benim arabanın üstüne para verip alacak durumda değilim sadece o yüzden dedim benim sorento hayali biraz uzuyacak gibi diye