Kişisel Galeri (AnqeL_35)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AnqeL_35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,714

AnqeL_35

ém0o0_qirL
Yer
İzmir
Öncelikle merhaba.. :smiley:

Henüz yeni yeni,bir dijital makine ile ufak ufak düşe kalka adımlarımla bu işe başlamaya çalıştım. umarım devamı da gelir. :smiley:

Önceden bir cep telefonu ile görüntü kalitesi fazlasıyla düşük fotoğraflar çekiyordum. Sonunda dijital fotoğraf makinemin alınmasıyla amatörce de olsa görüntü kalitesi yüksek,-kendime göre- hoş fotoğraflar çektiğime inanıyorum..

Evet yaklaşık 10 tane fotoğraf bir galeri oluşturmak için az... Ama sonucunda gerek düzenlenmesinde,gerek çekiminde,gerek yüklenmesinde fazlasıyla emek sarfettim... Bu emeğimi sizlerle paylaşmak,iyi ya da kötü birer yorum almak ve siz abilerim ve ablalarımdan öneriler,eleştriler almak istiyorum,yaptığınız herşey benim için kardır. :smiley: kendimi geliştirmemi sağlayacaktır bunun için şimdiden teşekkür ederim. :smiley: Gün geçtikçe yeni fotoğralLar yükleyeceğim.. İyi seyirler.. :smiley:

a47y1e.jpg

^^ ModeL:Ben :p
~~
2cfyvte.jpg

~~
2sb52d1.jpg

~~
npif88.jpg

~~
2mr8jrp.jpg

~~
nqqv0i.jpg

~~
ab79y8.jpg

~~
bf5rgp.jpg

~~
14npa38.jpg

Etiketler
Ynt: Kişisel Galeri (AnqeL_35)

Daha çok yeni olmana rağmen bence gayet güzel ve başarılı çalışmalar :smiley:. Aynen devam canım :smiley:...

Merhaba, her geçen gün daha çok kişinin fotoğraflarını paylaşması çok güzel..

Fotoğraflara gelince; ben de amatörüm ama kendimce yorumlayayım. Birinci fotoğrafta mekan ve elbise çok hoş ama sanki modelin yüzü birazkaranlıkta kalmış gibi geldi bana. İkincide ise odağa çok yakın olmakla beraber sanki akaçırmışsınız, yoksa on numara olacakmış :smiley: Kedi fotoğrafına bayıldım, sağ taraftan biraz kırpıp biraz da renk ayarlaması ve keskinlik ilavesi ile o da süper olur diye düşünüyorum. Gül ve domatesler de oldukça başarılı bence.

Emeğinize sağlık.. Selamlar..

SiliCone SouL' Alıntı:
Merhaba, her geçen gün daha çok kişinin fotoğraflarını paylaşması çok güzel..

Fotoğraflara gelince; ben de amatörüm ama kendimce yorumlayayım. Birinci fotoğrafta mekan ve elbise çok hoş ama sanki modelin yüzü birazkaranlıkta kalmış gibi geldi bana. İkincide ise odağa çok yakın olmakla beraber sanki akaçırmışsınız, yoksa on numara olacakmış :smiley: Kedi fotoğrafına bayıldım, sağ taraftan biraz kırpıp biraz da renk ayarlaması ve keskinlik ilavesi ile o da süper olur diye düşünüyorum. Gül ve domatesler de oldukça başarılı bence.

Emeğinize sağlık.. Selamlar..
Merhaba,yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.. :smiley: Bulunduğum mekanda ağaçlardan dolayı ışığı ayarlamam biraz zor oldu... :/ Kedi fotoğrafında kedinin kıpraşmaması için çaba sarfetmemden dolayı yüzünün geri kalan bir kısmını da almışım. Kedi fotoğraf makinesini incelerken ben de fotoğrafını çekiverdim... ;D O kırpmayı gözden kaçırmışım sanki,uyardığınız için çoook teşekkürler. :smiley:

Tekrardan yorumunuz için teşekkürler... Saygılar.. :smiley:

Ve yeni fotoğraflar. :smiley:

dwb284.jpg

' My Eye

#2oo9 Bodrum.

ei9pwx.jpg

' Me..
#2oo9 Izmir.

2i0enis.jpg

' Turgutreis
#2oo9 Bodrum.

72q0cz.jpg

' Sweet flower.
#2oo9 Bodrum.

Berbat Ötesi
:p

Şevval emeğine sağlık.
Hayli güzel çalışmalar.
Ben bile böyle çekemiyorum.
(Daha doğrusu emek sarfetmiyorum)

Tebrikler. Çalışmaya devam .

ekiNoks' Alıntı:
Canım, yeniler de çok güzeller. Emeğine sağlık :smiley:...
Çook teşekkürler Fatoş abla. :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Berbat Ötesi
:p

Şevval emeğine sağlık.
Hayli güzel çalışmalar.
Ben bile böyle çekemiyorum.
(Daha doğrusu emek sarfetmiyorum)

Tebrikler. Çalışmaya devam .
:D Teşekkür ederim Murat abi. :D :p Ah bi şu dağlara gelebilsem neler çıkıcak ama. :D

Ellerinize sağlık inci hanım.
Başarılarınızın devamını bekleriz. bu kadar kare sanıyorum biraz az,ben hergün yüzlercesini çekiyorum. neyimi ? gözümün gördüğü herşeyin. ciddiyim ama tabiki çok amotörce fakat bana yetiyor.
saygılar

Tebrik ederim Şevval, bence de yeni olmana rağmen gayet güzel resimler... Ellerine sağlık..

Yazılan yorumları yeni görüyorum,teşekkür ederim. =)

:p Elektrik kesintisinden doğan sıkıntının eseri. :smiley:

10rse1w.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.